To νέο Oris Big Crown ProPilot Okavango Air Rescue Limited Edition

Συνεχίζοντας να υποστηρίζει οργανισμούς που φέρνουν την Αλλαγή προς το Καλύτερο, η Oris δίνει φέτος τα χέρια με την Okavango Air Rescue, η οποία προσφέρει, εδώ και δέκα χρόνια, υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα στους κατοίκους της Μποτσουάνα και τους τουρίστες που την επισκέπτονται.

Γιορτάζοντας τη νέα συνεργασία, αλλά και τα γενέθλια της O.A.R., η manufacture δημιούργησε ένα πανέμορφο Big Crown ProPilot, εμπνευσμένο από τη φύση και τις πλούσιες αποχρώσεις του πράσινου, που συναντά κανείς στον τόπο δράσης της οργάνωσης: το Δέλτα του ποταμού Okavango, ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στην έρημο Καλαχάρι. Πρόκειται για ένα συλλεκτικό ρολόι pilot με στιβαρή κάσα, ευανάγνωστο καντράν, oversized βιδωτή κορώνα και λεπτομέρειες σε στυλ σαφάρι, που διατίθεται σε limited edition 2.011 κομματιών, έκαστο σε πρακτική θήκη από ποιοτικό δέρμα.

Το ρολόι λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber 751 της Oris, με ένδειξη ημερομηνίας και λειτουργία stop-seconds, ο οποίος είναι βασισμένος στον Sellita SW220-1. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 26 λίθους και προσφέρει power reserve 38 ωρών. Διαμέτρου 41mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και πλαισιώνεται από κομψή πτυχωτή στεφάνη.

Φέρει αντιανακλαστικό κρύσταλλο ζαφειριού, ενώ το βιδωτό πίσω μέρος της είναι διακοσμημένο με χαρακτικό που εικονίζει το διασωστικό αεροσκάφος της O.A.R. πάνω από το Δέλτα του Okavango. Το καντράν έρχεται σε πράσινο χρώμα με ανάγλυφο μοτίβο και φέρει ενδείξεις και δείκτες ενισχυμένους με Super-LumiNova. Αδιάβροχο ως τα 100μ., το ρολόι φοράει υφασμάτινο λουράκι Erika’s Originals σε πράσινο χρώμα, ενώ συνοδεύεται από εφεδρικό δερμάτινο λουράκι σε καφέ χρώμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Oris εδώ

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
Νέο μεταλλικό smartwatch από την LG