Μοναδικές ερμηνείες σε μια αξέχαστη βραδιά με την σοπράνο Σόνια Γιόντσεβα

Η Σόνια Γιόντσεβα, η διάσημη σοπράνο και πρέσβειρα της Rolex, έδωσε ένα εκπληκτικό ρεσιτάλ  την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, με μέγα χορηγό την Rolex, προσκεκλημένη από την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η κορυφαία σοπράνο, στην πρώτη της εμφάνιση  στην Ελλάδα, ερμήνευσε αποσπάσματα  από διάσημες άριες του Πουτσίνι και του Βέρντι, συνοδευόμενη  από την Ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής και τον τενόρο Μαρίν Γιόντσεφ  υπό την διεύθυνση του Φιλίπ Ωγκέν. Στα encore, ερμηνεύοντας το “Ο Μio Babbino Caro” του Πουτσίνι  καθώς και το “Libiamo” από την Τραβιάτα του Βέρντι, αποθεώθηκε ενθουσιάζοντας το κοινό.

Το ρεσιτάλ  είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα  και πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 25 χρόνια της  Ένωσης  Μαζί για το Παιδί, με τα έσοδα να διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης. Η Rolex Ελλάδας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας της, συνέβαλε στο κοινωνικό έργο της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ως Μέγας Χορηγός του ρεσιτάλ της Sonya Yoncheva. Η σύνδεση της  Rolex με την Σόνια Γιόντσεβα, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της σχέσης της Rolex με την μουσική, που προάγει αδιάλειπτα την τέχνη, εδώ και 40 χρόνια, στηρίζοντας κορυφαίους καλλιτέχνες του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συγχαίρει την Σόνια Γιόντσεβα

Η Sonya Yoncheva, γεννήθηκε το 1981 στην Βουλγαρία και σπούδασε φωνητική στο Conservatory της Γενεύης  με δασκάλα την διάσημη τραγουδίστρια  της όπερας , Danielle Borst. Το 2007,ο Διευθυντής Ορχήστρας  William Christie την προσκάλεσε  να μαθητεύσει στην ακαδημία  μουσικής νέων ταλέντων, “Le Jardin des Voix”. Το 2010 έλαβε το πρώτο βραβείο και  το ειδικό βραβείο CulturArte του μουσικού διαγωνισμού  όπερας Operalia, ενός θεσμού που χορηγεί η Rolex  και δημιούργησε ο πρεσβευτής της  Rolex Placido Domingo, ξεκινώντας έτσι την σταδιοδρομία της.

Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Yann Du Pasquier, Σόνια Γιόντσεβα, Ηρώ Βαχάρη Καμπάνη

To 2014, ερμήνευσε το ρόλο Mimi της όπερας “La Boheme” στo MET της Ν. Υόρκης, με εκπληκτικές κριτικές, κατακτώντας μετά, μια από τις πρώτες θέσεις των αστέρων της όπερας σε όλο τον κόσμο. Την περίοδο 2017-2018, ερμήνευσε μεγάλους ρόλους  όπερας  σε διάσημες σκηνές όπως στην La Scala του Μιλάνου, στο ΜET  της Ν.Υόρκης, και στην όπερα του Παρισιού. Το 2011, η Sonya Yoncheva, έγινε μέλος της μουσικής οικογένειας της Rolex, ως πρέσβειρα  της Μουσικής.

Δούκισσα Νομικού, Ελένη Κόκκαλη, Έλλη Στάη
Ιωάννης Παπαδάτος, Αντιπρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Πάλλη

Περισσότερες πληροφορίες για την Rolex εδώ

Αντιπρόσωπος: Rolex Hellas

The premium watch magazine

More Stories
Τα μοντέλα της HYT στην Baselworld