Οι νέες προτάσεις της Stuhrling Original

Η ποιότητά τους είναι γνωστή, το design τους ποικίλλει και ταιριάζει με όλα τα στυλ, ενώ οι τιμές τους είναι άκρως δελεαστικές. Τα νέα ρολόγια της Stührling Original θα φορεθούν πολύ τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι…

Έχει καθιερωθεί στον χώρο του fashion ρολογιού, έχει σταθερό, φανατικό μάλιστα, κοινό και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο! Η Stührling Original έχει μακρά παράδοση στον χώρο της ωρολογοποιίας, είναι γνωστή για την ελβετική της ποιότητα, ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας, ενώ οι τιμές της είναι προσιτές. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ρολόγια της έχουν αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό. Τα νέα της μοντέλα που θα παρουσιάσουμε εδώ, καλύπτουν όλα τα styles και θα ικανοποιήσουν από τους πιο μοντέρνους και αθλητικούς μέχρι τους πιο κλασικούς άνδρες…

Crucible: Το πολύπλοκο καντράν είναι αυτό που κεντρίζει τα βλέμματα στο εν λόγω ρολόι. Το νέο αυτόματο Crucible έχει super αρρενωπό design με ατσάλινη κάσα διαμέτρου 46mm και φοράει μαύρο λουράκι από καουτσούκ, ενώ είναι αδιάβροχο στα 50μ., γεγονός που θα το κάνει τον ιδανικό συνοδό στις υποθαλάσσιες δραστηριότητές σας. Τιμή: €270.
 

Gen-Χ mastermind: Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και θα γίνει must have για κάθε σύγχρονο άνδρα. Έχει μαύρη στρογγυλή κάσα, διαμέτρου 45mm, και μαύρο καντράν με πορτοκαλί λεπτομέρειες. Λειτουργεί με quartz μηχανισμό ακριβείας, ενώ φοράει πορτοκαλί rubber λουράκι. Τιμή: €345.
 

Dreadnought Limited: Ο νέος Eλβετικός χρονογράφος της Stührling Original έχει extravagant design που θα λατρέψουν όλοι οι μοντέρνοι άνδρες. Η μαύρη κάσα του, διαμέτρου 52mm, και το μαύρο καντράν του, κάνουν τέλεια αντίθεση με το πορτοκαλί rubber λουράκι που φοράει. Λειτουργεί με quartz μηχανισμό και είναι αδιάβροχο στα 50μ. Τιμή: €570.
 

Royal Scepter: Είναι ένα ιδιαίτερο ρολόι που συνδυάζει άψογα την κλασική με τη μοντέρνα αισθητική. Έχει ατσάλινη στρογγυλή κάσα, διαμέτρου 46mm, με εντυπωσιακά lugs που του δίνουν πολύ μοντέρνα εμφάνιση. Λειτουργεί με μηχανικό μηχανισμό και φοράει μαύρο λουράκι από δέρμα κροκόδειλου. Τιμή: €345.
 

Gemini: Πρόκειται για το κλασικό νέο μοντέλο της Stührling Original. Η κάσα του είναι στο χρώμα του ροζ χρυσού, διαμέτρου 45mm, ενώ το καντράν του είναι μαύρο και έχει άνοιγμα στο κάτω μέρος, από όπου φαίνεται το διπλό balance που διαθέτει ο αυτόματος μηχανισμός του. Φοράει μαύρο δερμάτινο λουράκι. Τιμή: €390.
 

Imperial Tourbillon: Είναι το απόλυτα κλασικό ρολόι της φετινής συλλογής. Έχει κάσα στο χρώμα του ροζ χρυσού, διαμέτρου 44,5mm, και φέρει κρύσταλλο ζαφειριού. Διαθέτει ένδειξη δεύτερης χρονικής ζώνης στο 9 και ημέρας/νύχτας στο 3, ενώ στο 6 έχει άνοιγμα από όπου φαίνεται το tourbillon. Φοράει μαύρο δερμάτινο λουράκι. Τιμή: €1.700

More Stories
To νέο Audacy της Saint Honore