Οι κορυφαίοι διεθνείς ιππείς επισκέπτονται την Jaeger LeCoultre

Οι κορυφαίοι ιππείς επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Jaeger LeCoultre στην Ελβετία πριν τον τελικό αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Global Champions Tour 2012. Οι Edwina Tops-Alexander, Rolf-Göran Bengtsson, Sheikh Shakboot bin Nahyan Al Nahyan, Patrice Delaveau, Thierry Rozier, Laurent Van der Straten και Katarina Offel επισκέφθηκαν την Manufacture στο Le Sentier.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Global Champions Tour) γίνεται με την χορηγία της Jaeger LeCoultre, αποτελώντας ένα γεγονός που συνδυάζει το show με την ιππασία, συγκεντρώνοντας τους κορυφαίους ιππείς από όλον τον κόσμο. Ο τελικός της διοργάνωσης έλαβε χώρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από τις 22 έως και τις 24 Νοεμβρίου στο Al Forsan International Sports Resort.  

Οι αναβάτες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην manufacture είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά θαυμαστούς εκπροσώπους της ωρολογιακής τέχνης, όπως είναι το Atmos Clock, καθώς και το Reverso στις διάφορες παραλλαγές που έχει παραχθεί κατά τα 80 χρόνια παρουσίας του. 

More Stories
To νέο Tudor Pelagos FXD σχεδιάστηκε ώστε να καλύπτει όλες τις προδιαγραφές του Γαλλικού Ναυτικού