Pele arrived at the Hublot store in New Bond Street prior to accepting the HMV Football Extravaganza Lifetime achievement award. In celebration of Pele's birthday Ricardo Guadalupe , CEO, Hublot presented the ledgendary footballer with a pair of Hublot All black carbon cuff links - 29th October 2013. Picture shows:-Ricardo Guadalupe , CEO, Hublot and Pele.

O Βασιλιάς του Ποδοσφαίρου επιλέγει Hublot

Η Hublot υποδέχεται με υπερηφάνεια έναν ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου, τον πασίγνωστο Πελέ, στην ομάδα των πρεσβευτών της ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2014 στη Βραζιλία. 

Η ανακοίνωση της συνεργασίας αυτής έγινε κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής των Football Extravaganza Awards, στην οποία ο Πελέ τιμήθηκε με το βραβείο Legend of Football. Η Hublot ήταν ο κύριος χορηγός της βραδιάς αυτής και o CEO της εταιρείας, Ricardo Guadalupe έκανε τη σχετική ανακοίνωση. 

Ο Πελέ είναι πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών και της UNESCO σε θέματα οικολογίας, εκπαίδευσης και περιβάλλοντος. Διετέλεσε και Υπουργός Αθλητισμού της Βραζιλίας από το 1995 έως και το 1998. Έχει ενεργό συμμετοχή στην προετοιμασία του Μουντιάλ του 2014, ενώ για την λαμπρή ποδοσφαιρική του καριέρα τα λόγια περιττεύουν καθώς στέφθηκε τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας. 

More Stories
Η Jaeger LeCoultre ενισχύει το θαλάσσιο περιβάλλον