Η NOMOS Glashütte συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση Watches & Wonders

H αυθεντική και απέριττη ομορφιά των NOMOS Glashütte ρολογιών θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας Watches & Wonders στη Γενεύη, όπου η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα του 2021.

Αυτή την άνοιξη, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η  NOMOS Glashütte ταξιδεύει για την έκθεση Watches & Wonders στη Γενεύη, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά από το Διαδίκτυο. Όπως όλοι, έτσι και ο κόσμος του ρολογιού έπρεπε να προσαρμοστεί στους νέους κανόνες που επιβάλλει η παγκόσμια κατάσταση της πανδημίας. Γι’ αυτόν τον λόγο, και για να μπορέσουν οι επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν αυτήν την εκδήλωση, η έκθεση Watches & Wonders θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στη διαδικτυακή σφαίρα από τις 7 έως τις 13 Απριλίου. Η εμπορική έκθεση διοργανώνεται από την ανεξάρτητη Fondation de la Haute Horlogerie (FHH), το ελβετικό ίδρυμα για την πρόοδο της υψηλής ωρολογοποιίας, το οποίο υποδέχτηκε τη γερμανική NOMOS Glashütte στις τάξεις του το 2017.

Η μικρή κωμόπολη Glashütte από ψηλά

Η NOMOS Glashütte αποτελεί μια μοναδική περίπτωση, ακόμη και για τον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας, όχι μόνο επειδή όλοι οι μηχανισμοί της κατασκευάζονται και παράγονται in-house, αλλά και για τον λόγο ότι από την πιο μικρή λεπτομέρεια του μινιμαλιστικού design των μοντέλων μέχρι την τελική παραγωγή τους, την καθιστούν πλέον ως μια πραγματικά ανεξάρτητη μάρκα στον κόσμο των γερμανικής ωρολογοποιίας.

Η παράδοση της χειροποίητης ωρολογοποιίας που ζει σε αυτήν την μικρή πόλη της Σαξονίας εδώ και 175 χρόνια συνδυάζεται με σύγχρονες μεθόδους έρευνας και σχεδιασμού για την παραγωγή των ρολογιών της NOMOS Glashütte. Ή, όπως το θέτει ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOMOS, Uwe Ahrendt: «Το παρελθόν μας βοηθά να κατασκευάσουμε ωραία, ανθεκτικά ρολόγια για το μέλλον».

Περισσότερες πληροφορίες για την NOMOS Glashütte εδώ.

Αντιπρόσωπος: Panos A. Deros Agencies

More Stories
O Dwyane Wade με την Hublot στην Κίνα