Νέο ρολόι της Armin Strom με tourbillon

H Armin Strom παρουσιάζει το Tourbillon Gravity Fire, ένα νέο μοντέλο με micro rotor, το οποίο ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Το ρολόι παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στην Αγγλία, όπου παρευρέθηκε και ο οδηγός αγώνων Formula 1 της ομάδας Marussia F1, Max Chilton. 

Στο skeleton καντράν του ρολογιού, μπορεί κανείς να απολαύσει την κίνηση του tourbillon στο 9, μαζί με τη μέτρηση των δευτερολέπτων. Κεντρικά υπάρχει η μέτρηση των ωρών και των λεπτών. Στην άλλη πλευρά του καντράν προς το 3 βλέπει κανείς την κίνηση του micro rotor. Κάπως έτσι δικαιολογείται το όνομα gravity και fire, καθώς από τη μία πλευρά έχει κανείς το tourbillon το οποίο αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της βαρύτητας και από την άλλη έχει τον ρότορα ο οποίος δίνει ενέργεια. 

Η κάσα του είναι από ροζ χρυσό 18 Καρατίων, με διάμετρο 43,40 mm, ενώ υπάρχει μπροστά και πίσω αχάρακτο κρύσταλλο ζαφειριού. Στο εσωτερικό του ρολογιού βρίσκουμε τον μηχανισμό Armin Strom ATM13, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα, 26 λίθους και power reserve 110 ώρες. Εκτελεί 18.000 ταλαντώσεις ανά ώρα και αποτελείται από 197 μέρη συνολικά. 

Το ρολόι φορά δερμάτινο λουράκι και είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα, ενώ είναι αυστηρά περιορισμένης έκδοσης 50 κομματιών. 

More Stories
Neptune Pine SmartWatch