Νέο μέλος στο Fondation de la Haute Horlogerie

H Fondation de la Haute Horlogerie υποδέχεται το νέο μέλος της, το 27ο στη σειρά, το οποίο είναι η ωρολογοποιία της Cristophe Claret, μία εταιρεία που δημιουργεί μοναδικά ρολόγια από το 1989 και μετά. 

Ο Cristophe Claret μαθήτευσε μαζί με το Roger Dubuis και αποφοίτησε από το Σχολείο Ωρολογοποιίας της Γενεύης. Αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία το 1989, η οποία να ειδικεύεται στη δημιουργία ρολογιών με grand complications, φτάνοντας στα 60 calibres μέχρι σήμερα. 

Το λανσάρισμα της εταιρείας του έγινε με το μοντέλο DualTow, το οποίο έμεινε γνωστό για την μηχανική του καινοτομία, κάτι που παραμένει και στο πιο πρόσφατο δημιούργημα, που είναι το X-TREM-1, το οποίο συνδυάζει ένα flying toubillon μαζί με παράθυρα για την ώρα και τα λεπτά, τα οποία αποτελούνται από ατσάλινες σφαίρες που κινούνται από μαγνητικά πεδία. 

Με την είσοδο της Cristophe Claret, η FHH αποτελείται πλέον από τα ακόλουθα μέλη: A.Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Bovet, Cartier, Chanel, Chopard, Christophe Claret,Corum, De Bethune, Greubel Forsey, Harry Winston, Hermès, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Panerai, Parmigiani, Perrelet, Piaget, Richard Mille, Roger Dubuis, Tag Heuer, Vacheron Constantin, Van Cleef & Arpels, Zenith. 

More Stories
To Girard-Perregaux Bi-Axial Tourbillon και σε έκδοση DLC Titanium