Nέα μοντέλα Classic Racing Superfast της Chopard

H Chopard αποκαλύπτει τρία νέα μοντέλα που συμπληρώνουν τη σειρά Classic Racing. Όλα τους έχουν μηχανισμό εξελιγμένο από την εταιρεία, με πιστοποίηση COSC. Το στοιχείο αυτό είναι σημαντικό καθώς αυτά είναι τα πρώτα racing μοντέλα της Chopard με μηχανισμό από την ίδια την εταιρεία. 

Σε όλα τα μοντέλα η κάσα είναι από ροζ χρυσό και φορούν μαύρο λουράκι. Τα μοντέλα που απαρτίζουν τη νέα σειρά είναι το Superfast Automatic, το Flyback Chrono και το Power Control. Όλα τα ρολόγια εκτελούν 28.800 ταλαντώσεις την ώρα και έχουν power reserve 60 ώρες. 

Το Superfast Automatic έχει κάσα διαμέτρου 41 mm, έχει ξεχωριστό παράθυρο για την ημερομηνία στο 6 και υποστηρίζει ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα. Το Superfast Chrono έχει κάσα 45 mm με flyback χρονογράφο, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα, τα υποκαντράν του χρονογράφου στο 3, 6 και 9, ενώ υπάρχει και ένα παράθυρο για την ημερομηνία στο 4.30.

Τέλος, το Superfast Power Control έχει και αυτό κάσα διαμέτρου 45 mm, υποστηρίζει ώρα και λεπτά, με ξεχωριστό καντράν – χρονόμετρο στο 6 και παράθυρο για την ημερομηνία στο 3. Μεταξύ 8 και 10 δεσπόζει ένα παράθυρο προβολής του power reserve. 

More Stories
Μια δεκαετία στην υπηρεσία της τέχνης του ρολογιού