Νέα μοντέλα από τη Hautlence

H Hautlence ξέρει πώς να εντυπωσιάσει με κάθε νέο μοντέλο που παρουσιάζει, στοιχείο που γίνεται και πάλι με τα HL-RQ 02 και HL-RQ 03 που αποτελούν τις νέες προτάσεις της.

Τα μοντέλα HL-RQ ανήκουν στη συλλογή Avant Garde της Hautlence, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά είναι τα πρώτα μοντέλα της εταιρείας με στρογγυλή κάσα. Η διάμετρος είναι 44 mm, με το μοντέλο HL-RQ 02 να έχει αριθμούς σε μπλε χρώμα, ενώ το HL-RQ 03 έχει ενδείξεις σε πορτοκαλί χρώμα.

Το εντυπωσιακό στοιχείο των νέων μοντέλων της Hautlence είναι η κάσα τους, η οποία έχει διάφορα επίπεδα υποκαντράν με την ώρα να είναι σε πρώτο πλάνο για εύκολη ανάγνωση. Τα λεπτά εμφανίζονται σε μία retrograde ένδειξη στα δεξιά του καντράν.

Ο μηχανισμός των ρολογιών είναι πολύπλοκος, θυμίζοντας εν μέρει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης ενός αυτοκινήτου. Στον δείκτη των λεπτών είναι συνδεδεμένος ένας μοχλός που εκτελεί περιστροφικές κινήσεις και κινείται από έναν εκκεντροφόρο άξονα. Καθώς ο εκκεντροφόρος κάνει έναν κύκλο περιστροφής πιέζει μία ράβδο, η οποία με τη σειρά της κινεί τον μοχλό του λεπτοδείκτη.

Το ρολόι αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές καλοκαίρι.

More Stories
ARTYA Microcosmos Tourbillon