Νέα boutique της IWC στο Πεκίνο

H IWC εγκαινίασε σε μία λαμπερή βραδιά τη νέα της boutique στο Πεκίνο στο Parkview Green Mall, με την παράλληλη παρουσίαση του IWC Portuguese Sidérale Scafusia, το οποίο είναι αφιερωμένο στην κινεζική πρωτεύουσα. 

Το ParkView Green Mall είναι ένα νέο εμπορικό κέντρο στην καρδιά του Πεκίνου, το οποίο δίνει έμφαση στη χρήση των περιβαλλοντικών τεχνολογιών, γεγονός που του επιτρέπει να έχει το δικό του μικροκλίμα, ανεξάρτητου από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που ταλαιπωρούν το Πεκίνο.

Στη βραδιά των εγκαινίων της δεύτερης boutique της IWC στην Ασία είχαν κληθεί 200 άτομα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να δουν μία μικρή αναδρομή στην ιστορία της manufacture μέσα από την έκθεση 10 ρολογιών από το 1874 μέχρι και το 2000. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η ηθοποιός Tang Wei, ο ολυμπιονίκης Chen Yibing, ο ηθοποιός Su You Peng, η ηθοποιός Zhu Zhu, ο σκηνοθέτης Wang Xiaoshuai, ο καλλιτέχνης Wang Luyan, ενώ από την πλευρά της IWC, στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Georges Kern, Benoit de Clerck, από την IWC Asia Pacific, ο Dennis Lee από την IWC China. 

Στη boutique των 300 τετραγωνικών μέτρων υπάρχει ένα ειδικό δωμάτιο αφιερωμένο στο  IWC Portuguese Sidérale Scafusia, ένα ωρολογιακό ορόσημο που αποτελείται από 500 μέρη, πολλά από τα οποία είναι πατενταρισμένα όπως το tourbillon του. Με την αφορμή των εγκαινίων η IWC παρουσίασε ένα  Portuguese Sidérale Scafusia με την απεικόνιση του ουράνιου χάρτη της Απαγορευμένης Πόλης στο πίσω μέρος του. 

 

More Stories
Armani Exchange: Urban Culture