Νέα αεροπορικά μοντέλα για την Bell and Ross

Τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει στη φετινή Baselworld η Bell & Ross μοιάζουν σα να έχουν βγει απευθείας από το cockpit ενός μαχητικού αεροσκάφους. 

Η Aviation Collection καλωσορίζει τρία νέα μοντέλα, τα Heading Indicator, Airspeed, Climb. Το πρώτο είναι εφοδιασμένο με μία περιστροφική πυξίδα, η οποία δείχνει την κατεύθυνση της πτήσης, το δεύτερο περιλαμβάνει ένα ανεμόμετρο, το οποίο χρησιμοποιείται για να υπολογιστεί η ταχύτητα πτήσης και το τρίτο, δείχνει εάν το αεροσκάφος επιταχύνει, επιβραδύνεται ή πετά οριζοντίως. 

Και τα τρία μοντέλα αποτελούν παραλλαγές του BR 01 και προσομοιάζουν όσο γίνεται περισσότερο τα αεροπορικά όργανα στο πιλοτήριο. Όλα τα ρολόγια θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό 999 κομματιών, με τα πρώτα 99 μοντέλα να κυκλοφορούν σε ένα κουτί που τα τοποθετεί σε διάταξη παρόμοια με εκείνη ενός πιλοτηρίου. 

Η κάσα σε όλα τα μοντέλα έχει διάμετρο 46 mm και είναι κατασκευασμένη από μαύρο PVD. Στα BR01-92 Heading Indicator και Airspeed φιλοξενείται ο μηχανικός μηχανισμός ETA 2892 με αυτόματο κούρδισμα. Στο μοντέλο BR01-97 Climb υπάρχει ο μηχανικός μηχανισμός ETA 2897 με αυτόματο κούρδισμα. Τα ρολόγια είναι αδιάβροχα στα 100 μέτρα και φορούν λουράκι από καουτσούκ. 

More Stories
Νέα σχέδια για το Seiko Astron GPS