Montblanc TimeWalker Extreme Chronograph DLC

Ακόμα ένα νέο μοντέλο που πρόκειται να παρουσιάσει η Montblanc στη φετινή SIHH, είναι το TimeWalker Extreme Chronograph DLC, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση της οικογένειας των μοντέλων TimeWalker.

Στη φετινή έκδοση, έχουμε τη χαρακτηριστική στρογγυλή κάσα διαμέτρου 43 mm, τους αραβικούς αριθμούς και το όμορφα σχεδιασμένο καντράν, το οποίο περιλαμβάνει δύο totalizers για το χρονογράφο στο 12 και το 6, μαζί με ένα ξεχωριστό υποκαντράν για τα δευτερόλεπτα στο 9 και ένα παράθυρο για την ημερομηνία στο 4.30. 

Το χρώμα που δεσπόζει είναι το απόλυτο μαύρο, το οποίο η εταιρεία ονομάζει Black 4, ενώ το ακρωνύμιο DLC που μεταφράζεται ως Diamond Like Carbon πιστοποιεί την ιδιαίτερη αντοχή της κάσας από ανοξείδωτο ατσάλι σε πάσης φύσεως κακουχίες. 

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο λουράκι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από μαύρο “Vulcarboné” καουτσούκ και προσφέρει μεγάλη αντοχή καθώς έχει συνδυαστεί με δέρμα. 

Στο εσωτερικό του ρολογιού υπάρχει ο μηχανισμός Montblanc Caliber 4810/507, με αυτόματο κούρδισμα, 25 Λίθους και power reserve 48 ώρες, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα. Το ρολόι θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο του 2014 και η τιμή του θα είναι περίπου €5.000. 

More Stories
Μια μουσική συλλογή για τη Μύκονο