Genève janvier 2013. SIHH 23e Salon International de la HAUTE HORLOGERIE. © NENCIOLI GILBERT - © MORVAN ALAIN

Τι περιμένουμε από το φετινό SIHH 2014

To Σαλόνι της Γενεύης είναι κυριολεκτικά προ των πυλών και ο κόσμος της Υψηλής Ωρολογοποιίας βρίσκεται σε αναβρασμό, καθώς όλοι αναμένουν την έλευση των νεών μοντέλων. Ας δούμε συνοπτικά τι αναμένουμε από αυτό το κομβικό γεγονός για τον κόσμο του ρολογιού. 

Έχουμε ήδη αναφερφθεί στην IWC και τη νέα εμφάνιση του Aquatimer, ενώ η Piaget ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό Altiplano με πάχος που δεν θα ξεπερνά τα 3,65 mm στην κάσα. H Parmigiani από την μεριά της, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους κοσμηματοποιούς Pomellato από την Ιταλία, ετοιμάζει ένα ρολόι με μπλε καντράν που θυμίζει Μεσόγειο. 

H Cartier ετοιμάζει ένα ρολόι Skeleton, μαζί με την πρότασή της στα καταδυτικά ρολόγια. Η A. Lange & Sohne βάζει το complication των ενδείξεων των φάσεων της Σελήνης στο εμβληματικό μοντέλο Grand Lange 1. Από το στρατρόπεδο της Audemars Piguet περιμένουμε ένα Tourbillon Royal Oak Concept GMT.

Η Montblanc φαίνεται δραστήρια για τη SIHH 2014, με διάφορα μοντέλα, ενώ η Greubel Forsey θα έχει ένα μοντέλο GMT και εκείνη, με μία μικρή υδρόγειο σφαίρα να περιστρέφεται κάθε 24 ώρες. Η Roger Dubuis, παρουσιάζει ένα μοντέλο που αποτίνει φόρο τιμής στον ιδρυτή της. 

Η Vacheron Constantin θα έχει στις προθήκες της το Malte Tourbillon Collection Excellence Platine, ενώ η Officine Panerai το Luminor 1950 Left Handed 3 Days και η Baume & Mercier ένα Clifton με χρονογράφο. Στο περίπτερο της Jaeger LeCoultre θα δούμε το Grande Reverso Rouge, βάζοντας το κόκκινο χρώμα στο εικονικό της μοντέλο. Η Richard Mille θα παρουσιάσει το RM 011 Carbon NTPT, με ένα νέο υλικό στην ωρολογοποιία και έναν αυτόματο μηχανισμό. 

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα highlights που περιμένουμε. Μείνετε συντονισμένοι για τις τακτικές αναλυτικές μας παρουσιάσεις την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς και όλες τις αναφορές στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας. 

More Stories
H Adidas παρουσιάζει το δικό της smartwatch