Μido Baroncelli Signature: Σύγχρονη διαχρονική απλότητα

Με το νέο κομψό δίδυμο των ρολογιών Baroncelli Signature, η Mido παρουσιάζει έναν διαχρονικά κομψό και minimal συνδυασμό, με την καρδιά των νέων μοντέλων να χτυπά στο ρυθμό ενός εξελιγμένου, αξιόπιστου και ακριβούς μηχανισμού.

Εμβληματική, όσον αφορά την εμπειρία της Mido στην ωρολογοποιία, η συλλογή Baroncelli, η οποία δημιουργήθηκε το 1976, γιορτάζει με την παρουσία της τη διαχρονική ομορφιά του κτιρίου της Όπερας της Ρεν, το οποίο μέσα από την στρογγυλεμένη αρχιτεκτονική του απηχεί την μαγεία της μουσικής.

Τα ασημί καντράν της συλλογής Baroncelli Signature προσφέρουν μια χαρακτηριστική αντίθεση, δύο επιπέδων, με τις ενδείξεις της ώρας και τους λεπτούς, πολύπλευρους δείκτες σε απόχρωση ροζ χρυσού, ενώ η ημερομηνία στο 3 προσφέρει την ιδανική και διαχρονικά κλασική αναγνωσιμότητα.

Οι ισορροπημένες γραμμές της γυαλισμένης ατσάλινης κάσας, αποπνέουν μια αιθέρια κομψότητα και αναδεικνύουν αυτή τη διακριτική σχέση της συλλογής με την μουσική αρμονία. Το ανδρικό μοντέλο στα 39mm και η γυναικεία έκδοση στα 30mm φωτίζονται και τα δύο από τις ζεστές αποχρώσεις της στεφάνης και της κορώνας, επεξεργασμένα με PVD σε ροζ χρυσό χρώμα. Το θολωτό κρύσταλο από ζαφείρι, με αντιανακλαστική επεξεργασία (και στις δύο πλευρές του ρολογιού), ενισχύει την εξαιρετική ποιότητα αυτού του μοντέλου, η οποία επεκτείνεται στο άνετο, πεντάσειρο μπρασελέ από ατσάλι.

Στο πίσω μέρος της κάσας, μέσα από το κρύσταλο από ζαφείρι, αποκαλύπτεται ο μηχανικός πυρήνας της Baroncelli Signature, φτιαγμένος για υψηλές επιδόσεις και εμπλουτισμένος με εκλεπτυσμένα φινιρίσματα: ο Caliber 48 για τη γυναικεία έκδοση και ο Caliber 80 για την ανδρική, είναι δύο εξελιγμένοι μηχανισμοί που προσφέρουν power reserve έως 48 και 80 ώρες αντίστοιχα. Με άψογη ακρίβεια, αυτοί οι νέοι μηχανισμοί είναι εξοπλισμένοι με ένα balance-spring από Nivachron™, ένα υλικό το οποίο εκτός από την εξαιρετική αντοχή σε κραδασμούς και φθορά, μειώνει σημαντικά την επίδραση των μαγνητικών πεδίων στην λειτουργία του ρολογιού. Και τα δύο μοντέλα είναι αδιάβροχα μέχρι 50m.

Περισσότερες πληροφορίες για την Mido εδώ

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
Pre-Basel: Το νέο Turbine της Perrelet