Μία ερωτική ωρολογιακή πρόταση

H νέα πρόταση της Ulysse Nardin έχει ελαφρώς… πονηρό χαρακτήρα με τον ερωτισμό να είναι διάχυτος στο καντράν σε μία limited edition ενός μοναδικού ρολογιού. 

Το Ulysse Nardin Hourstriker Erotica Jarretière συνεχίζει την πολιτική της σειράς Hourstriker που θέλει το καντράν των ρολογιών της να δείχνει και μία ιδιαίτερη εικόνα. Στο τελευταίο μοντέλο της γκάμας βλέπουμε δύο εραστές να συνευρίσκονται σε ένα μπαλκόνι της Βενετίας. Οι φιγούρες είναι από χρυσό και κινούνται καθώς περνά η ώρα. Στο φόντο, εικονίζεται η γέφυρα Rialto, πάνω από το Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας. 

Στο πάτωμα γύρω από το ζευγάρι μπορεί κανείς να παρατηρήσει και άλλες sexy λεπτομέρειες, όπως είναι τα ψηλοτάκουνα τακούνια και μία καλτσοδέτα, η οποία δίνει και το όνομά της στο συγκεκριμένο μοντέλο και πάντοτε αποπνέει έντονο αισθησιασμό. 

Το ρολόι θα είναι διαθέσιμο σε κάσα διαμέτρου 42 mm, από ροζ χρυσό ή πλατίνα, αποκλειστικά σε 28 κομμάτια, με τον μηχανισμό UN-611, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα και προσφέρει power reserve 42 ώρες. Ο μηχανισμός αυτός παράγει έναν ήχο για τις ώρες και το μισάωρο, ενώ ο μηχανισμός ενεργοποίησης των ηχητικών σημάτων είναι αυτόματος. Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα (για τις… υγρές νύχτες!) και φορά δερμάτινο λουράκι (δεν θα μπορούσε να φορά κάτι άλλο πέρα από δέρμα, άλλωστε!).  

More Stories
H Audemars Piquet παρουσιάζει το πιο δυνατό Supersonnerie ρολόι όλων των εποχών