Βραβείο για το LG Watch Urbane

H LG Electronics διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ήχου και Εικόνας (European Imaging and Sound Association – EISA). Κάθε χρόνο, μία επιτροπή 50 εκπροσώπων του Ειδικού Τύπου από 20 χώρες της Ευρώπης απονέμει τα Βραβεία EISA στα καλύτερα προϊόντα ήχου και εικόνας, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, όπως η τεχνολογία, ο σχεδιασμός και η καινοτομία.

Tο LG Watch Urbane, ένα κομψό ρολόι χειρός με μεταλλικό πλαίσιο και λειτουργικό Android, αναδείχθηκε νικητής EISA 2015-2016 στην κατηγορία των ‘Wearable Devices’. Η στρογγυλή οθόνη τεχνολογίας Plastic OLED έχει διάμετρο 1.3”, ανάλυση 320 x 320 pixels και συνολική πυκνότητα 245ppi, ενώ ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon™ 400 1.2GHz καθώς και τα 4GB αποθηκευτικού χώρου, καθιστούν το κομψό και πολυτελές στην όψη LG Watch Urbane ένα πολυεργαλείο, κατάλληλο για κάθε χρήση.

«H LG είναι πολύ ευχαριστημένη για την αναγνώριση την οποία εισέπραξε από καταξιωμένους ανθρώπους του ειδικού Τύπου, η οποία έρχεται να υπογραμμίσει για άλλη μία χρονιά τη διαρκή προσήλωσή μας στην ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας και κινητής τηλεφωνίας», δήλωσε ο κ. Lee In-kyu, Eπίτιμος Aντιπρόεδρος και Eπικεφαλής του τμήματος TV & Monitor στην LG Home Entertainment 01COMPANY. «Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη θέση μας ως ένα από τα κορυφαία brands καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο, και γι’ αυτό η επιτυχία της LG στην ευρωπαϊκή αγορά έχει ζωτική σημασία για εμάς».

More Stories
Δύο νέα Grand Seiko Sport Collection αντλούν έμπνευση από τη θάλασσα