Maurice Lacroix: PONTOS Day Date 41mm

Το PONTOS Day Date ανανεώνεται με μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες, ενώ πλέον έρχεται σε νέο κουτί από #tide Ocean Material®, το οποίο βοηθά τις θάλασσες να γίνουν  λίγο πιο καθαρές. 

 

Η Maurice Lacroix εξελίσσει το δημοφιλές PONTOS χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις, υφές, γραμμές και καμπύλες, για να δημιουργήσει ένα καντράν πλούσιο σε λεπτομέρειες, όμορφα διακοσμημένο και εξαιρετικά απλό στην ανάγνωση. Μπιζουταρισμένοι δείκτες, με επίστρωση λευκής Super-LumiNova, και απλικαρισμένες ενδείξεις δίνουν ένα μοναδικό στιλ.

Όπως υποδηλώνει το όνομα του μοντέλου, ο το καντράν διαθέτει δύο παράθυρα για την ημέρα και την ημερομηνία στο 12 και το 6 αντίστοιχα. Το καντράν συμπληρώνει το φινίρισμα sunray που είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις: μαύρο, ασημί και ανθρακί, ενώ οι δείκτες και οι ενδείξεις έρχονται σε ασημί ή χρυσές αποχρώσεις.

Το καντράν φιλοξενείται σε κάσα διαμέτρου 41 mm, από ατσάλι και συδυάζει ματ και γυαλιστερές επιφάνειες, ενώ ολοκληρώνεται με μπρασελέ ή μαύρο δερμάτινο λουράκι, διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα της μάρκας, τα οποία εναλλάσσονται εύκολα από τον χρήστη, χάρη στο Easy Strap Exchange System.

Το μοντέλο εξοπλίζει ο αυτόματος μηχανισμός ML143, ενώ διατίθεται σε οικολογική συσκευασία από #tide Ocean Material®, η οποία δημιουργείται από 34 πλαστικά μπουκάλια έκαστη.

 

More Stories
Η Christophe Claret ετοιμάζεται για την Baselworld