Leikr GPS Sports Watch

Συσκευές χειρός, με ενσωματωμένες λειτουργίες δορυφορικής πλοήγησης και ρολόι έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στο παρελθόν, αλλά το νέο μοντέλο της Leikr διαφοροποιείται ως προς το ότι η οθόνη του είναι έγχρωμη. Η Leikr είναι μια εταιρεία που έχει συσταθεί από πρώην υπαλλήλους της Nokia οι οποίοι έβρισκαν ανεπαρκή τα μοντέρνα GPS ρολόγια.

Το μοντέλο που παρουσιάζουν έχει μια έγχρωμη οθόνη διαγωνίου 2 ιντσών, η οποία δείχνει τη γεωγραφική θέση του χρήστη σε πραγματικό χρόνο, καθώς και όλα τα μέρη στα οποία έχει βρεθεί. Ταυτόχρονα, προβάλλονται πληροφορίες ταχύτητας, βηματομέτρησης, καρδιακού ρυθμού, διανυόμενης απόστασης, θερμιδομέτρησης, όλα στην ίδια οθόνη για να μην είναι αναγκαίο ο χρήστης να αλλάζει προβολές καθώς εξασκείται.

Η συσκευή ζυγίζει 55 γραμμάρια και έχει πάχος 10,5 mm, επομένως δεν είναι και τόσο ογκώδης στο χέρι, ενώ αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα project που ζητά χρηματοδότηση μέσω Kickstarter. Οι τιμές πώλησης των πρώτων μοντέλων θα κινούνται μεταξύ των 149 και 229 δολαρίων.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
U-Boat Phoenix Classico Chrono