Καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων British Airways

Η British Airways, ανακοινώνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων για την Ελλάδα, συνδέοντας το Λονδίνο με έξι Ελληνικά νησιά.

Πέραν των Κω, Ρόδου, Μυκόνου και Σαντορίνης, στα δρομολόγια προστίθενται πλέον και απευθείας πτήσεις σε Ηράκλειο και Κέρκυρα, αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας στον Ελληνικό τουρισμό και δίνοντας την δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους επιβάτες να επισκεφτούν αυτούς τους προορισμούς.

Επίσης, με αυτά τα νέα δρομολόγια δίνεται η ευκαιρία και σε ταξιδιώτες με σημείο αφετηρίας την Ελλάδα να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ευκολία στο Λονδίνο και από εκεί στον υπόλοιπο κόσμο, γλιτώνοντας χρονοβόρα και πολυέξοδα σκέλη πτήσεων.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία θα συνδέει το Λονδίνο με τη Κω δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο, τη Ρόδο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το Ηράκλειο τέσσερις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, την Κέρκυρα τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Δευτέρα, τη Μύκονο τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δεύτερα, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή και τη Σαντορίνη δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, μέχρι και το τέλος της τουριστικής περιόδου.

More Stories
O Lucien Laviscount ambassador της Gerard Charles