Η Longines στους Ιππικούς Αγώνες Πεκίνου

H Longines δήλωσε το “παρών” στους Ιππικούς Αγώνες του Πεκίνου, οι οποίοι έλαβαν χώρα στο Εθνικό Στάδιο της Κίνας. Το

H Longines δήλωσε το “παρών” στους Ιππικούς Αγώνες του Πεκίνου, οι οποίοι έλαβαν χώρα στο Εθνικό Στάδιο της Κίνας. Το event συγκέντρωσε ιππείς διεθνούς φήμης. 

Η ελβετική ωρολογοποιία έχει μια συνεργασία με τους διοργανωτές του event τα τελευταία συναπτά 90 έτη, ενώ η όλη εκδήλωση αποτέλεσε μια άριστη αφορμή εορτασμού των 180 χρόνων της ιστορίας της Longines στην υψηλή ωρολογοποιία. Μάλιστα, η Longines ήταν ο επίσημος χρονομέτρης της των Ιππικών Αγώνων του 2012. 

Ο διάσημος αναβάτης Ludger Beerbaum εμφανίστηκε στο event, μαζί με άλλους 12 ιππείς διεθνούς βεληνεκούς από 8 χώρες (Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστραλία, Σουηδία και Ελβετία). 

Στο πλαίσιο του event, η Longines παρουσίασε τη συλλογή Saint-Imier, με τον μηχανισμό column wheel L688.2, ο οποίος έχει δημιουργηθεί από την ΕΤΑ αποκλειστικά για την Longines και βρίσκει τη θέση του μέσα σε μία κάσα από ατσάλι και ροζ χρυσό, διαμέτρου 39 mm. Έχει ασημί καντράν, στο οποίο δείχνει τις ώρες, τα λεπτά, δευτερόλεπτα στο 9, την ημερομηνία, σε ένα μικρό παράθυρο στο 4:30, ενώ διαθέτει και χρονογράφο, τα δευτερόλεπτα του οποίου εμφανίζονται στο κέντρο, η μέτρηση των 30 λεπτών βρίσκεται στο 3 και στο 6 η μέτρηση των 12 ωρών. Ο χρονογράφος φορά μπρασελέ από ατσάλι και ροζ χρυσό και έχει κούμπωμα με πόρπη. 

More Stories
HUBLOT: Hollywood Glamor με τον Shepard Fairey