Longines Future Tennis Aces 2012

Η Longines ανακαλύπτει τους αυριανούς πρωταθλητές του τένις, ως επίσημος συνεργάτης του Roland Garros, μέσα από το τουρνουά Longines Future Tennis Aces. 

Φέτος 16 αθλήτριες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διακριθούν στον τελικό του τουρνουά και να έχουν την τιμή να συναντήσουν μία βετεράνη πρωταθλήτρια του τένις και πρεσβευτή της Longines, Stefanie Graf.  Οι 16 αθλήτριες είναι ηλικίας κάτω των 13 και προέρχονται από τις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Κίνα, Γερμανία, Χόνγκ Κόνγκ, Ιταλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Πολωνία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ελβετία, Ταιβάν, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Με την ευκαιρία του τουρνουά η Longines θα παρουσιάσει το βραβείο Longines Prize for Elegance σε ειδικό γκαλά που θα λάβει χώρα στο Palais Challot. 

Οι αθλητριες θα αγωνιστούν για δύο ημέρες και θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον τελικό της 6ης Ιουνίου. Η νικήτρια του τελικού θα κερδίσει το ποσό των 2.000 δολαρίων ετησίως για τα έξοδα του εξοπλισμού της, μέχρι να συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας της. Παράλληλα, οι φιναλίστ θα αντιμετωπίζουν στο γήπεδο την πρωταθλήτρια Stefanie Graf.  

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση, η Longines είναι ο επίσημος συνεργάτης και χρονομέτρης του French Open στο Roland Garros. Φέτος, η ωρολογοποιία συμπληρώνει τα 180 χρόνια της και στρέφει το βλέμμα της προς το μέλλον με την διοργάνωση του τουρνουά των πολλά υποσχόμενων τενιστριών. Στο πλαίσιο του τουρνουά, η Longines θα παρουσιάσει τη σειρά Saint-Imier, έναν χρονογράφο με κάσα διαμέτρου 41 mm, με τον μηχανισμό L688. 

More Stories
Swatch: BIOCERAMIC WHAT IF?