Η Guess ενισχύει τον Σύλλογο “Ελπίδα”

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, η «GUESS Watches», η επίσημη αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα «ΥΙΟΙ Μ.ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε.» και η «Sequel» AG, προσέφεραν το ποσό των 68.600 ευρώ στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη» του Νοσοκομείου Παίδων στο Γουδί.

Η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε και βράβευσε για την προσφορά τους, την Vice President, International Sales Emea της «GUESS Watches» κυρία Iodice Cristina, καθώς επίσης και τους ιδιοκτήτες της εταιρείας «ΥΙΟΙ Μ.ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε.» Τάσο, Σταύρο και Αλέξανδρο Τσούγια. 

Η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη την κυρία Christina Iodice, τους  Έλληνες αντιπροσώπους  των «GUESS Watches», κυρίους Σταύρο, Αλέξανδρο και Τάσο Τσούγια, καθώς και τον κύριο Αλέξανδρο Καλλιγαρίδη, υπεύθυνο προβολής της εταιρίας ΥΙΟΙ Μ. ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε., ο οποίος είχε και την ιδέα της εκστρατείας υπέρ του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» είπε: «Η παρουσία σας εδώ αποτελεί για τον Σύλλογό μας μεγάλη χαρά και τιμή και σηματοδοτεί τη βαθιά σας ευαισθησία για τα παιδιά και τους γονείς που δίνουν τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο. Σας υποδεχόμαστε ως νέους φίλους της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που υιοθετήσατε το όραμά μας και το τοποθετήσατε στο κέντρο πολλών δράσεων σας τον περασμένο Αύγουστο για να υποστηρίξετε το έργο που επιτελούμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη γενναιοδωρία σας και σας συγχαίρουμε για την κοινωνική σας ευαισθησία.. Η πρωτοβουλία σας μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Σας ευχαριστώ όλους θερμά και ιδιαίτερα την κυρία Christina Iodice που ήρθε στην Ελλάδα για αυτόν αποκλειστικά τον σκοπό».
 

Την κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια και τη θερμή υποδοχή της, ο κύριος Τάσος Τσούγιας λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η χειρονομία της Guess Watches  και της  SEQUEL AG να ενισχύσουν οικονομικά το Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» συγκαταλέγεται στις ενέργειες, που προσωπικά, με κάνουν να αναθαρρώ και να νιώθω ότι η οικονομική κρίση δεν μας οδήγησε και σε κρίση ανθρωπιάς, παρά το περί του αντιθέτου συχνά λεγόμενο. Τα χρήματα αυτά – που σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι συγκεντρώθηκαν από αντιπροσώπους της Guess Watches από τις 60 και πλέον χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ενεργά η εταιρεία-  πρόκειται να δοθούν για την αγορά ενός νέου καρδιολογικού μηχανήματος, βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι στο σπουδαίο και άξιο κάθε επαίνου έργο, που γίνεται από το Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Κυρία Βαρδινογιάννη, οφείλουμε να σας αποδώσουμε τη δέουσα αναγνώριση για όλα όσα έχετε πράξει και για όλα όσα συνεχίζετε να πράττετε, υπερβαίνοντας κάθε μέχρι σήμερα προσδιορισμένη έννοια ανιδιοτέλειας, προσφοράς και κοινωνικής ευθύνης. Το έργο σας αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας και είναι πραγματική χαρά για την εταιρεία «ΥΙΟΙ Μ.ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε.» να στέκεται αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, από κοινού με την Guess Watches και την SEQUEL AG. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη σημερινή παρουσία σας και θα ήθελα να γνωρίζετε ότι η εταιρεία μας θα είναι πάντα αρωγός στη μεγάλη προσπάθειά σας».

Να σημειώσουμε ότι τα χρήματα της ενίσχυσης προς το σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ενός νέου καρδιολογικού μηχανήματος, ενώ αξίζει να επισημάνουμε, ότι είχαν συγκεντρωθεί από τους συμμετέχοντες στο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο με την επωνυμία «Time to Give» («Ώρα να προσφέρεις»), που διοργάνωσαν η «GUESS Watches», η «ΥΙΟΙ Μ.ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε.» και η «Sequel» AG τον περασμένο Αύγουστο στην Ελλάδα. Στο εν λόγω συνέδριο, έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι από τις 60 και πλέον χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ενεργά η «GUESS Watches».

Μετά το πέρας στης εκδήλωσης, ακολούθησε ξενάγηση της κυρίας Iodice και των ιδιοκτητών της εταιρείας «ΥΙΟΙ Μ. ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε.» στο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας από την κυρία Μ. Βαρδινογιάννη.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο βίντεο που ακολουθεί. 

More Stories
Νέο oversized μοντέλο από την Graham