HUBLOT X Takashi Murakami: Τα δύο νέα NFT

Η HUBLOT λανσάρει δύο NFT σε συνεργασία με τον Takashi Murakami, και εισέρχεται δυναμικά στο κόσμο του Metaverse

H Hublot και ο Takashi Murakami ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν δύο αποκλειστικά ψηφιακά ρολόγια NFT, εμπνευσμένα από τα φυσικά μοντέλα Hublot Classic Fusion Takashi Murakami All Black και Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow, τα δύο πρώτα ρολόγια που κυκλοφόρησε από κοινού η μάρκα και ο Ιάπωνας καλλιτέχνης τη χρονιά που μας πέρασε. Τα φυσικά ρολόγια κυκλοφόρησαν σε περιορισμένες εκδόσεις 200 και 100 κομματιών αντίστοιχα, και εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μέρες.

Βασισμένοι σε αυτή την επιτυχία, η νέα τους συνεργασία τη μορφή δύο στατικών NFT ρολογιών που χαρακτηρίζονται από το εμβληματικό σύμβολο του καλλιτέχνη, το παιχνιδιάρικο χαμογελαστό λουλούδι. Το πρώτο NFT, που βασίζεται στην All Black έκδοση, έρχεται σε περιορισμένη έκδοση των 216 κομματιών, ενώ το δεύτερη, που θα αναβιώσει ψηφιακά τα χρώματα του ουράνιου τόξου σε περιορισμένη έκδοση των 108 κομματιών.

Τα NFT προορίζονται κυρίως για τους σημερινούς κατόχους των δύο ρολογιών από τα οποία έχουν εμπνευστεί. Οι κάτοχοί τους θα έχουν την ευκαιρία να τα διεκδικήσουν μεταξύ 1- 25 Αριλίου 2022, προκειμένου να τα λάβουν δωρεάν στο πορτοφόλι τους. Από την 1η Μαΐου η Hublot θα ανοίξει μια σελίδα στην οποία οι κάτοχοι θα μπορούν να ανταλλάξουν τα NFT τους.

Η κυκλοφορία των Hublot Classic Fusion Takashi Murakami NFT θα υποστηριχθεί από μια πολύ καλλιτεχνική διαφημιστική καμπάνια, βασισμένη στις αρχές του αντάρτικου μάρκετινγκ. Αφού παρουσιαστούν στο Watches & Wonders, την έκθεση ωρολογοποιίας στη Γενεύη, οι αφίσες θα ανέβουν κρυφά στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη και γιγάντιες προβολές φωτός θα φωτίζουν εμβληματικά κτίρια.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μάρκα εδώ.

More Stories
Άφιξη: REC Watches για τους λάτρεις των Mini Cooper