Hublot Spirit of Big Bang All Black

H Hublot παρουσιάζει το Spirit of Big Bang All Black, το οποίο, όπως δηλώνει ευθαρσώς και το όνομά του διακρίνεται για το μαύρο χρώμα του.

Με κάσα σχήματος Tonneau, διαστάσεων 51×45 mm, από μαύρο κεραμικό υλικό και σε περιορισμένη έκδοση 500 αριθμημένων κομματιών, έχει όλα τα στοιχεία που υποδηλώνουν την ταυτότητα της Hublot. Στο εσωτερικό του έχει τον μηχανισμό Hublot HUB4700, ο οποίος βασίζεται στον El Primero της Zenith.

O Hublot HUB4700 έχει αυτόματο κούρδισμα και λειτουργία χρονογράφου, αποτελούμενος από 278 μέρη και 31 Λίθους, ενώ εκτελεί 36000 ταλαντώσεις ανά ώρα, στοιχείο που πιστοποιεί την μεγάλη ακρίβεια στη μέτρηση του χρόνου. Προσφέρει power reserve 50 ώρες.

Το Hublot Spirit of Big Bang All Black υποστηρίζει κεντρικά ώρα, λεπτά και δείκτη χρονογράφου, ενώ στο 9 υπάρχει το υποκαντράν για τα δευτερόλεπτα, στο 3 το totalizer για τη μέτρηση των 30 λεπτών και στο 6 το totalizer για την μέτρηση των ωρών. Στο 4.30 υπάρχει ένα παράθυρο για την ημερομηνία. Το ρολόι φορά δερμάτινο λουράκι, φυσικά μαύρου χρώματος και είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

More Stories
Seiko Astron GPS Solar