Hamilton Khaki X-Patrol

H σχέση της Hamilton με τον ουρανό είναι γνωστή και η δημιουργία ρολογιών για πιλότους μία από τις βασικές της ασχολίες. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 120 ετών από την ίδρυσή της, δημιουργεί ένα μοναδικό χρονογράφο που βρίσκει τη φυσική του θέση στο cockpit. 

To Khaki X-Patrol φιλοξενεί τον μηχανισμό H21 με power reserve 60 ώρες, ενώ το ρολόι από μόνο του μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα cockpit στο χέρι του πιλότου. Μπορεί να κάνει κανείς μαζί του μετατροπή σε μονάδες απόστασης, ύψους, όγκου, βάρους, με τη βοήθεια της περιστρεφόμενης στεφάνης του. Η κορώνα στο 9 ξεβιδώνεται κατάλληλα, προκειμένου να γίνουν οι μετατροπές αυτές. 

Ο χρονογράφος αποτελείται από τα τρία ξεχωριστά υποκαντράν, ανταποκρινόμενος στους χειρισμούς του πιλότου με τα κουμπιά στο 2 και το 4. Τέλος, η ημέρα και ο μήνας εμφανίζονται σε ένα παράθυρο στο 3. Το πίσω μέρος της κάσας διαμέτρου 42 mm από ανοξείδωτο ατσάλι είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να μοιάζει με έλικα αεροπλάνου Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα, φορά λουράκι από δέρμα ή μπρασελέ και η ενδεικτική τιμή του είναι τα 1295€. 

More Stories
Tag Heuer Aquaracer 300M Calibre 5