H Hublot μαζί με τη Ferrari στην πίστα της Βαλένθια

H Hublot συνεχίζει τη στενή συνεργασία της με τη Ferrari ευρισκόμενη στην πίστα της Βαλένθια, στην Ισπανία, για τον Finali Mondiali, δηλαδή τον τελικό του Ferrari Challenge, κλείνοντας έτσι έναν χρόνο υψηλών ταχυτήτων. 

Η Ferrari με την Hublot αποχαιρετούν το 2012, ξεκινώντας ήδη τα σχέδια για τη νέα χρονιά. Περισσότερα από 130 events διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια του 2012, με τα ονειρικά οχήματα της Ferrari να πλαισιώνονται από τα μοναδικά έργα υψηλής ωρολογοποιίας της Hublot. 

Μερικά από τα Highlights αυτής της συνεργασίας είναι το άνοιγμα νέων αγορών, όπως είναι εκείνη της Ταϊβάν, αλλά και η προσπάθεια να καταγραφεί ένα νέο ρεκόρ Guinness στο Siverstone με την μεγαλυτερη παρέλαση αυτοκινήτων Ferrari. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Hublot έχει παρουσιάσει το Bing Bang Ferrari με τιτάνιο και το Magic Gold, ενώ κατά τη διάρκεια των events είχαν παρουσιαστεί 20 μοντέλα carbon tourbillons αποκλειστικά για τους Κινέζους συλλέκτες και τους τυχερούς κατόχους της Ferrari 250 GTO, ένα θρυλικό αυτοκίνητο που έχει κλείσει 50 χρόνια παρουσίας στους δρόμους. 

Και οι εκπλήξεις αναμένεται να συνεχιστούν και το 2013…

More Stories
Το επετειακό Reverso Tribute Nonantième της Jaeger-LeCoultre