Επιτυχημένο το Tourbillon Tour της Armin Strom

Από τις 25 Οκτωβρίου μέχρι και στις 15 Νοεμβρίου 2012, η Armin Strom έκανε μία παγκόσμια περιοδεία, προκειμένου να παρουσιάσει τον μηχανισμός ATC11 με tourbillon της εταιρείας. Οι σταθμοί της περιοδείας αυτής ήταν το Interlaken, το Ντουμπάι, η Σιγκαπούρη και το Λος Άντζελες. Στο πλαίσιο της περιοδείας παρουσιάστηκαν τέσσερα διαφορετικά ρολόγια με τον εν λόγω μηχανισμό.

Σε κάθε σταθμό της περιοδείας, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Serge Michel, και ο διευθυντής της Armin Strom, Claude Greisler, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη φιλοσοφία της εταιρείας και να δείξουν στο κοινό ποιο είναι το όραμά τους για τον κόσμο του ρολογιού.

Τα ρολόγια που απαρτίζουν την γκάμα της Armin Strom αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα βασικά στοιχεία της Φύσης. Το μοντέλο με το στοιχείο της Γης παρουσιάστηκε στα όρη των Άλπεων στο Interlaken, το ρολόι με το στοιχείο της Φωτιάς, έκανε την εμφάνισή του στον καυτό ήλιο της ερήμου στο Ντουμπάι, το ρολόι με το στοιχείο του Αέρα εμφανίστηκε στους ουρανοξύστες της Σιγκαπούρης και το ρολόι με το στοιχείο του νερού παρουσιάστηκε στις όχθες του Ειρηνικού Ωκεανού στο Λος Άντζελες.  

More Stories
Paul Hewitt: Για ένα βιώσιμο μέλλον