H Delta εκσυγχρονίζει την εξυπηρέτηση πελατών

Περισσότεροι από 19.000 αεροσυνοδοί της Delta Air Lines άρχισαν να χρησιμοποιούν τις νέες φορητές συσκευές Windows Phone 8 προκειμένου να διευκολύνουν τις αγορές κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Οι Windows Phone 8 συσκευές, Nokia Lumia 820, επιτρέπουν στους αεροσυνοδούς της Delta τα ακόλουθα:

  • Η επεξεργασία των πιστωτικών καρτών στις αγορές κατά τη διάρκεια της πτήσης θα γίνεται σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης στις δημοφιλείς θέσεις Economy Comfort-Seating της Delta. Οιαναβαθμίσεις στις Economy Comfort Seating θέσεις θα ξεκινήσουν στις υπερηπειρωτικές και διεθνείς πτήσεις πριν προσφερθούν από όλο το σύστημα της Delta.
  • Βολικές αποδείξεις οι οποίες μπορούν να αποσταλούν με email στους πελάτες.
  • Δυνατότητα χρήσης από τους πελάτες pre-paid πιστωτικών καρτών για αγορές κατά τη διάρκεια της πτήσης.
  • Ταχύτεροι χρόνοι επεξεργασίας συναλλαγών.
  • Στο εγγύς μέλλον, θα υπάρχει δυνατότητα να διαβάζει η συσκευή κουπόνια όπως εμφανίζονται στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη.
  • Αποτελεσματικότερη υπηρεσία αποκατάστασης.

Στις 26 Αυγούστου οι αεροσυνοδοί  των πτήσεων της Delta ξεκίνησαν τη χρήση των συσκευών.

Στο μέλλον, η Delta προσβλέπει στη δημιουργία μίας ακόμα πιο εξατομικευμένης υπηρεσίας δίνοντας στους αεροσυνοδούς συγκεκριμένα προσωπικά χαρακτηριστικά των πελατών για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η συγκεκριμένη λύση δημιουργήθηκε  από τη Microsoft, την Avanade και την AT&T μετά από μήνες ανάπτυξης και συνεργασίας με τους αεροσυνοδούς. Οι συσκευές Windows Phone 8 θα συμπεριλαμβάνουν μια ειδική εμπειρία πελάτη Delta,  η οποία αναπτύχθηκε από την Avanade στο Microsoft Dynamics για φορητή πλατφόρμα λιανικής στα σημεία πώλησης και θα λειτουργεί μέσω Wi-Fi και το 4G δίκτυο της AT&T LTE. Η συμφωνία περιλαμβάνει σχέδια για την επέκταση της λύσης για τα επόμενα 3 χρόνια με τις νεότερες συσκευές της Nokia.

Η νέα φορητή συσκευή είναι  η πιο πρόσφατη επένδυση της Delta στην τεχνολογία για πελάτες και υπαλλήλους. Το προηγούμενο έτος η εταιρεία είχε δημιουργήσει την εφαρμογή  Fly Delta  για iPad, λάνσαρε τη νέα ιστοσελίδα delta.com το Δεκέμβριο του 2012 και ανανέωσε τα σημεία εξυπηρέτησης τον Σεπτέμβριο του 2012.  Η Delta προσφέρει επίσης τη δημοφιλή εφαρμογή Fly Delta της σε iPhone, Windows Phone, Android & Blackberry κινητές συσκευές και σήμερα προσφέρει Wi-Fi σε περισσότερα από 800 αεροσκάφη.

More Stories
Δυσοίωνο το μέλλον των wearables;