GPHG 2023: Νέα μέλη στο Academy

To GPHG Academy εντάσσει νέα μέλη φέτος, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μελών παγκοσμίως σε 827, με την ακαδημία του 2023 να περιλαμβάνει 35 νέους ηλικίας 25 ετών και κάτω.

Φέτος, ο θεσμός των βραβείων GPHG θέλησε να εντάξει στην Ακαδημία άτομα νεαρής ηλικίας με πάθος και γώσεις για τα ρολόγια, και να ενσωματώσει νέα ταλέντα και φρέσκες προοπτικές.
Το GPHG Academy αποφασίζει για την υποψηφιότητα των ρολογιών στο διαγωνισμό και, μαζί με την κριτική επιτροπή, επιλέγει τους νικητές της χρονιάς. Όλα τα μέλη της Ακαδημίας θα λάβουν μέρος στα διάφορα στάδια της διαδικασίας επιλογής από τον Απρίλιο και μετά, ξεκινώντας με μια φάση προτάσεων μοντέλων που είναι πιθανό να ανταγωνιστούν, που θα ακολουθήσει μια πρώτη ψηφοφορία για τον καθορισμό των υποψηφιοτήτων.

Τα μέλη της Ακαδημίας θα ψηφίσουν ψηφιακά για δεύτερη φορά τον Οκτώβριο προκειμένου να επιλέξουν τους νικητές. Παράλληλα, η κριτική επιτροπή που αποτελείται από 30 μέλη επίσης από την Ακαδημία (15 άτομα με κλήρωση από συμβολαιογράφο και 15 άτομα επιλεγμένα από τον Πρόεδρο της κριτικής επιτροπής και το GPHG) θα συναντηθεί κεκλεισμένων των θυρών στη Γενεύη για να αξιολογήσει δια ζώσης τα διαγωνιζόμενα ρολόγια. Οι ηλεκτρονικές ψήφοι της Ακαδημίας θα προστεθούν σε αυτές της Κριτικής Επιτροπής και θα καθορίσουν τη λίστα με τα βραβεία που θα αποκαλυφθούν στη Γενεύη στις 9 Νοεμβρίου στην 23η Τελετή Απονομής των Βραβείων GPHG.

 

More Stories
H Hublot στη μαρίνα του Porto Cervo