Αναβάθμιση λογισμικού για το Pebble SmartWatch [update]

To Pebble SmartWatch ετοιμάζεται να αποκτήσει νέες δυνατότητες μέσα από την επικείμενη αναβάθμιση του λογισμικού του, ενώ έχει προγραμματίσει και ένα σχετικό event μέσα από το site του

Έτσι, αύριο Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, μας περιμένει η αποκάλυψη των νέων χαρακτηριστικών του smartWatch. Ήδη 68.929 άτομα το έχουν παραγγείλει. 

Η ιδέα του Pebble είχε ξεκινήσει από το Kickstarter, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να συμβαίνει στον χώρο του smartWatch, ενώ για να το αγοράσει κανείς αρκεί να καταβάλλει το ποσό των 150 δολαρίων. 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες αύριο. 

UPDATE 7/11/2013: Ανακοινώθηκε η αναβάθμιση του λογισμικού του Pebble SmartWatch και πλέον θα μπορεί να υποστηρίζει τις ειδοποιήσεις από τα social media, υπενθυμίσεις, ημερολόγιο και Chat apps για τους χρήστες iPhone. 

Παράλληλα δόθηκε στην δημοσιότητα το Pebble SDK 2.0 που είναι το εργαλείο που χρειάζονται οι developers προκειμένου να αναπτύξουν τις δικές τους εφαρμογές για τη συσκευή, ενώ υπάρχει ο στόχος να μπορεί το smartWatch να δεχτεί εντολές με χειρονομίες του χρήστη. 

More Stories
Nomos Glashütte: Η επιστήμη του δέρματος