H αισθητική τελειότητα του νέου Double Mystery Peony της Franck Muller

Το Double Mystery™ Peony αναδεικνύει την τεχνογνωσία κορυφαίων κοσμηματοπώλων και τη συνδυάζει με την τεχνική καινοτομία και τη μηχανική πολυπλοκότητα.

Το ρολόι Double Mystery™ Peony της Franck Muller είναι ένα κομψοτέχνημα, το οποίο συνδυάζει την τέχνη του κοσμήματος και την τεχνική καινοτομία της υψηλής ωρολογοποιίας. Αυτό το μηχανικό ρολόι διαθέτει το καινοτόμο σύστημα απεικόνισης της ώρας: οι δείκτες του έχουν αντικατασταθεί από δύο περιστρεφόμενους δίσκους που ο καθένας φιλοξενεί μια ένδειξη σε σχήμα βέλους.

Το πρώτο βέλος έχει τοποθετηθεί στον κεντρικό δίσκο και επιτρέπει την ανάγνωση της ώρας, ενώ το δεύτερο βρίσκεται σε έναν εξωτερικό δίσκο και επιτρέπει την ανάγνωση των λεπτών. Αυτή η μοναδική μηχανική εφεύρεση αντιπροσωπεύει την επιτυχή κατάκτηση μιας τεχνικής πρόκλησης που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1998.

Η συλλογή Double Mystery™ Peony είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητη με διαμάντια και ημιπολύτιμους λίθους. Το ρολόι διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη (39mm και 42mm) για να ταιριάζει αρμονικά στον καρπό. 662 διαμάντια και πολύτιμες πέτρες που σχηματίζουν παιώνιες, συνολικά 4,87 καράτια στο μέγεθος της μεγαλύτερης κάσας. Αυτή η τέλεια συνέχεια που έχει επιτευχθεί με το σετάρισμα των διαμαντιών και των ημιπολύτιμων λίθων, από το καντράν μέχρι την κάσα και τα lugs, ενισχύει την μοναδική ομορφιά αυτού του ρολογιού. Και από την μεριά τους, οι παιώνιες, αυτά τα πλούσια στρογγυλά λουλούδια εμπνέουν την πλήρη εικόνα της συλλογής με χάρη και κομψότητα. Το ανοιχτό πίσω μέρος της κάσας σας επιτρέπει να θαυμάσετε τον αυτόματο μηχανισμό, μια ακόμη in-house πατέντα του Franck Muller που σας προσφέρει 42 ώρες power-reserve και είναι χαραγμένος στο χέρι.

Περισσότερες πληροφορίες για την Franck Muller εδώ.

More Stories
H Tissot χορηγός της Danica Patrick