First Class διάκριση για τη Lufthansa

Σε επίσημη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο διακεκριμένο First Class Terminal της Lufthansa στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, η Lufthansa παρέλαβε από την Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών Φιλοξενίας (AAHS) το πολυπόθητο Διεθνές Βραβείο  Five Star Diamond.  Συγκεκριμένα, η Ακαδημία τίμησε τρία εξαιρετικά επιτεύγματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιο premium υπηρεσιών της Lufthansa: τη First Class του στόλου διηπειρωτικών πτήσεων, το First Class Terminal της Lufthansa στη Φρανκφούρτη και τη First Class Lounge της Lufthansa στο Διεθνή Αερολιμένα JFK της Νέας Υόρκης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αμερικανικής Ακαδημίας, κύριος Joseph Cinque, δήλωσε τα εξής: “Η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών Φιλοξενίας είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, για τη βράβευση της υπεροχής στον τομέα παροχής τουριστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών πολυτελείας ανά την υφήλιο, με το Διεθνές Βραβείο Star Diamond που απονέμεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις Πέντε Αστέρων. Η απαράμιλλη δέσμευση της Lufthansa στις υπηρεσίες First Class και στη φιλοξενία εν πτήσει, τα επιτεύγματά της και η πραγματική ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων της είναι παραπάνω από εντυπωσιακά, και της αξίζει το Διεθνές Βραβείο Five Star Diamond”

Το First Class Terminal στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης εγκαινιάστηκε από τη Lufthansa το 2005 και μέχρι σήμερα παραμένει το μοναδικό στον κόσμο terminal της κατηγορίας του. Η Lufthansa έχει μακρόχρονη δέσμευση στην παροχή αποκλειστικών premium υπηρεσιών, παρέχοντας στους πελάτες της την ελευθερία της απόλυτης χαλάρωσης και πνευματικής γαλήνης, είτε εντός αεροσκάφους είτε στο έδαφος. 60 κορυφαίας τεχνολογίας αίθουσες αναμονής σε όλο τον κόσμο, συνολικής επιφάνειας άνω των 45.000 τετρ. μέτρων, προσκαλούν τους πελάτες να χαλαρώσουν και να «αποδράσουν» από την πολύβουη ατμόσφαιρα των αεροδρομίων, πριν και μετά τις πτήσεις τους.

Η καινούρια First Class της Lufthansa, στο στόλο διηπειρωτικών δρομολογίων, έχει επανειλημμένα διακριθεί σε έρευνες επιβατών, λαμβάνοντας κορυφαία βαθμολογία. Το ευρύχωρο, άνετο και αποκλειστικό περιβάλλον, σε απλές διακοσμητικές γραμμές και απαλά χρώματα, δημιουργεί μια άκρως ελκυστική και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η First Class δεν προσφέρει μόνο το πιο ευρύχωρο κάθισμα στην αεροπορική βιομηχανία, αλλά ενσωματώνει ένα μεγάλο αριθμό καινοτόμων υπηρεσιών καμπίνας, με προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά και γεύματα επιμελημένα από κορυφαίους σεφ, σύστημα ύγρανσης της ατμόσφαιρας και εσωτερική ηχομόνωση, καθώς και υπηρεσία μεταφοράς με λιμουζίνες Porsche και Mercedes.

Η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών  Φιλοξενίας ( AAHS) ιδρύθηκε το 1949, στο Σικάγο, Ιλινόις, για να λειτουργήσει αρχικά ως Διεθνές Γραφείο Αξιολόγησης Εστιατορίων. Σαράντα χρόνια αργότερα, το 1989, μετέφερε τα κεντρικά γραφεία της από το Σικάγο στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου εδρεύει μέχρι σήμερα. Η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών Φιλοξενίας είναι ο μοναδικός οργανισμός που επιβραβεύει την υπεροχή στον τομέα υπηρεσιών ταξιδιών πολυτελείας σε όλο τον κόσμο, και το Διεθνές Βραβείο Star Diamond είναι ο μοναδικός οργανισμός επιβράβευσης που αναγνωρίζει την υπεροχή αυτή σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ακαδημία διεύρυνε την αναγνώριση με το Διεθνές Βραβείο Star Diamond πέρα από τα ξενοδοχεία και εστιατόρια Πέντε Αστέρων, σε Θέρετρα, Αεροπορικές Εταιρίες, Εταιρίες Κρουαζιερών, Spa, Golf Club, Προορισμούς, Σεφ και Προϊόντα Πολυτελείας.

Το Διεθνές Βραβείο Star Diamond έρχεται να συμπληρώσει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εβδομάδα βραβεύσεων για την αεροπορική εταιρία. Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, η Lufthansa βραβεύθηκε στα World Travel Awards ως «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρία της Ευρώπης». Δύο μήνες νωρίτερα, η Lufthansa είχε διακριθεί ως η «Καλύτερη Ευρωπαϊκή Αεροπορική Εταιρία στη Μέση Ανατολή», βραβείο που της απονεμήθηκε πρόσφατα, στα Business Traveller Middle East Awards 2013 στο Ντουμπάι, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού έλαβε τιμητική διάκριση και ως η «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Δυτικής Ευρώπης» και η «Καλύτερη Υπερατλαντική Αεροπορική Εταιρία», στα World Airline Awards στο Παρίσι.

More Stories
Η ιστορική Universal Genève περνά στα χέρια της Breitling