Η Breitling γιορτάζει με την Patrouille Suisse

H Breitling τιμά την Patrouille Suisse, την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων της Ελβετίας, η οποία φέτος συμπληρώνει τα 50 της χρόνια, με ένα νέο μοντέλο, το Chronomat 44 GMT.

Η limited edition αυτού του ρολογιού θα παραχθεί σε 1000 κομμάτια, με χαραγμένο πίσω μέρος της κάσας του με το σύμβολο της αεροπορικής ομάδας. Η Patrouille Suisse δημιουργήθηκε το 1964, ενώ είναι μία από τις ελάχιστες που πετά με υπερηχητικά αεροσκάφη, συγκεκριμένα 6 F-5E Tiger II, άμεσα διακριτά για το κόκκινο και λευκό τους χρώμα.

Το Breitling Chronomat 44 GMT είναι ένας χρονογράφος με τον caliber B04, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα, πιστοποίηση COSC, συχνότητα λειτουργίας 4 Hz, με 47 λίθους και power reserve που ξεπερνά τις 70 ώρες. Υπάρχει δεύτερη χρονική ζώνη σε διαμόρφωση 24 ωρών στο καντράν και τρίτη χρονική ζώνη στη στεφάνη. Η κάσα είναι από ατσάλι με διάμετρο 44 mm, αδιάβροχη στα 200 μέτρα και το καντράν από Onyx Black. Στο 9 υπάρχει το λογότυπο της αεροπορικής ομάδας, ενώ το σύμβολο ενός F-5E Tiger II συνοδεύει τον δείκτης της δεύτερης χρονικής ζώνης.

Δείτε το και στο εντυπωσιακό ακόλουθο βίντεο.

More Stories
H Chopard λανσάρει την ηλεκτρονική boutique της