Η Frederique Constant παρουσιάζει το νέο συνδεδεμένο ρολόι της, το Smartwatch Vitality

Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, τα νέα smartwatch Vitality της  Frederique Constant αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό τεχνολογικό βήμα, σύμφωνα με τη συνεχή προσπάθεια της ελβετικής μάρκας για καινοτομία.

Μόλις ένα χρόνο από την παρουσίαση της 4ης γενιάς των connected ρολογιών της Frederique Constant, η νέα συλλογή Vitality καλωσορίζει τέσσερις νέες εκδόσεις, για άνδρες και γυναίκες, σε παραλλαγές που δείχνουν την εντυπωσιακή ευελιξία ενός από τα πρώτα connected ρολόγια που σχεδιάστηκαν και συναρμολογήθηκαν στην Ελβετία. Εκτός από την τεχνολογική υπεροχή τους, τα μοντέλα έχουν νέο design, που εμπλουτίζεται από το εξελιγμένο καντράν.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά που ήταν το κλειδί για την επιτυχία των προκατόχων του, το Smartwatch Vitality διαθέτει ένα καντράν με δύο όψεις. Το πρώτο καντράν χαρακτηρίζεται από τους ρωμαϊκούς αριθμούς και τους γυαλισμένους στο χέρι δείκτες. Ένα απλό πάτημα της κορώνας, όμως, θα σας αποκαλύψει ένα δεύτερο καντράν, μια φηφιακή οθόνη, η οποία σας παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών, όπως αυτές έχουν προκαθοριστεί στην εφαρμογή Frederique Constant Smartwatch.

Τα Vitality smartwatches δείχνουν τον καιρό, μια δεύτερη χρονική ζώνη, καθώς και ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα (π.χ. Mail, Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LinkedIn, WeChat, Viber, Pinterest, Spotify). Όλα τα μοντέλα προσφέρουν αυτονομία έως και 11 ημερών, ανάλογα με τη χρήση.

Το πιο σημαντικό, δεδομένου ότι το μοντέλο Smartwatch Vitality είναι συνδεδεμένο με την εφαρμογή Frederique Constant Smartwatch App – η οποία είναι διαθέσιμη για iOS και Android – όλες οι λειτουργίες του ρολογιού μπορούν να διαμορφωθούν απευθείας μέσω της εφαρμογής. Διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία έξυπνων λειτουργιών, όπως το πρόγραμμα και οι στόχοι της ημέρας, οι οποίες μπορούν να οριστούν απευθείας μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες για την Frederique Constant εδώ.  

 

More Stories
To διπλό πρόσωπο του De Bethune DB Kind of Two Tourbillon