Τα NFT της TAG Heuer έρχονται πλέον και στον καρπό

Η TAG Heuer φέρνει τις NFT δημιουργίες της στον καρπό των ιδιοκτητών της μέσω της οθόνης των Connected ρολογιών της 

 

Η TAG Heuer ανακαλύπτει έναν νέο τρόπο για να φοριούνται τα μεγάλης αξίας συλλεκτικά αντικείμενα ψηφιακής τέχνης NFT στον πραγματικό κόσμο, μέσω της νέας οθόνης Lens του TAG Heuer Connected. Οι αποκλειστικές NFT δημιουργίες μπορούν πλέον να κοσμούν τον καρπό των ιδιοκτητών τους, γεγονός που φέρνει τη μάρκα ένα βήμα πιο μπροστά στη ψηφιακή εποχή.

Ο Frédéric Arnault, CEO της TAG Heuer, δήλωσε: «Έχω μεγάλο ενδιαφέρον για το σύμπαν του NFT και αυτή η λειτουργία ταιριάζει με την παράδοση της TAG Heuer που είναι πάντα avant-garde και πρωτοπόρος της τεχνολογίας. Το ρολόι μας επιτρέπει στο χρήστη του να προβάλει την ψηφιακή του ταυτότητα, με τη δυνατότητα της απόδειξης απόκτησης κάποιου NFT. Σύντομα η TAG Heuer θα έχει ακόμη περισσότερες ιστορίες να διηγηθεί σχετικά με το Web3».

Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν μια σειρά από NFTs στην καινούργια οθόνη Lens μέσω της εφαρμογής στο smsrthphone τους. Αυτά λειτουργούν ως φόντο στην οθόνη που δείχνει ταυτόχρονα την ώρα. Μάλιστα, η μάρκα σχεδίασε έναν πρωτοποριακό τρόπο για να διαβάζεται η ώρα μέσω ενός τριγώνου και ενός κύκλου που αντιπροσωπεύουν τις ώρες και τα λεπτά.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

More Stories
Grand Prix d’Horlogerie de Geneve 25 / Οι άνθρωποι πίσω από το πιο πολύπλοκο ρολόι