Εξαιρετικά επιτυχημένη η Geneva Time Exhibition

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του Geneva Time Exhibition, ανακοινώθηκε ότι η διοργάνωση θα λάβει χώρα του χρόνου στο Bâtiment des Forces Motrices, στο κέντρο της Γενεύης.

Οι ανεξάρτητες manufactures υποστήριξαν την έκθεση, καθιστώντας την ένα από τα πλέον σημαντικά γεγονότα για τον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας. Συνολικά, φέτος συμμετείχαν 34 φίρμες, οι οποίες κατάφεραν να προσελκύσουν 6.000 επισκέπτες και ανθρώπους του χώρου σε ένα χώρο 600 τετραγωνικών μέτρων κατά τη διάρκεια ενός πενθήμερου event.

Αναλυτικότερα οι εταιρείες που συμμετείχαν στη φετινή Geneva Time Exhibition ήταν οι ακόλουθες (κατά αλφαβητική σειρά): Alpina, Antoine Martin, Artya, Ateliers de Monaco, Azzaro, Badollet, Boegli, Cabestan, Celsius, Century, Clerc, Escada, Evilard Watch, Frédérique Constant, Harold, Hautlence, Heritage Watch Manufactory, Julien Coudray, Jordi, Laurent Ferrier, Milus, H.Moser & Cie, Picard Cadet, Pierre Thomas, Quinting, Ratel, Reuge, RGM, RSW, Saint Honoré, Savoy, Speake-Marin, Venus, Vogard.

Η φετινή διοργάνωση έδειξε το ενδιαφέρον του κοινού για τον κόσμο του ρολογιού και τη θετική ανταπόκριση των εταιρειών στο να έρθουν σε επαφή μαζί του.

More Stories
Jaquet Droz The Charming Bird