Εντυπωσιακή η παρουσία της Swarovski στην Baselworld 2013

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Swarovski συμμετείχε στη έκθεση ρολογιού Baselworld, που πραγματοποιήθηκε 25 Απριλίου έως 02 Μα?ου 2013 στη Βασιλεία της Ελβετίας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Σε ένα νέο ειδικά διαμορφωμένο, κρυστάλλινο χώρο παρουσιάστηκε  η έκθεση των συλλογών της  Swarovski. Ένα χώρο εμπνευσμένο και σχεδιασμένο αποκλειστικά από τον διακεκριμένο Ιάπωνα σχεδιαστή Tokujin Yoshioka. Το νέο εντυπωσιακό περίπτερο της Swarovski, συνολικής επιφάνειας άνω των 2.000 τ.μ, με concept βασισμένο στη θεματική «Wings of Sparkle», κατάφερε να εντυπωσιάσει και να μεταφέρει τους επισκέπτες σε έναν πραγματικά κρυστάλλινο κόσμο.

Παραπέμποντας στην υπογραφή της επωνυμίας της Swarovski και σκιαγραφώντας την εικόνα ενός κύκνου που κολυμπά στη λίμνη απλώνοντας τα φτερά του, το περίπτερο περιβαλλόμενο εξ’ ολοκλήρου από έναν καμπύλο τοίχο, κατασκευασμένο από 22.856 μεταλλικούς ανακλαστήρες και 253.231 λυχνίες LED 60 χιλιοστών, συμβολίζει και απεικονίζει τη χαρακτηριστική δομή των κρυστάλλων Swarovski.

Ο εμπνευσμένος αυτός χώρος της  Swarovski φιλοξένησε τόσο τη νέα γυναικεία συλλογή ρολογιών του Οίκου όσο και την ανδρική. Η γυναικεία συλλογή εντυπωσίασε με τις δύο νέες σειρές γυναικείων ρολογιών OCTEA classica καιINDIRA. Η κομψή σειρά OCTEA classica, η οποία προέρχεται από τις κλασικές εμβληματικές και αγαπημένες σειρές OCTEA sport και OCTEA chrono και η μοντέρνα σειρά INDIRA, με 60 συνολικά διαφανή κρύσταλλα να στολίζουν την παραλληλόγραμμη κάσα και το μπρασελέ, αποτελούν τις νέες προτάσεις της Swarovski για μοντέρνες και θηλυκές εμφανίσεις. Παράλληλα, στην έκθεση παρουσιάστηκαν οι τρέχουσες σειρές γυναικείων ρολογιών σε περισσότερες χρωματικές επιλογές.

Για το ανδρικό κοινό η Swarovski επεφύλαξε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Η δεύτερη ανδρική συλλογή με περισσότερες επιλογές χρωμάτων στις τρέχουσες σειρές της, εμπλουτίστηκε με το διακεκριμένο και πρωτοποριακό ρολόι ειδικής έκδοσης CRYSTALLIUM Avant Time. Δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή ρολογιών Eric Giroud, το εντυπωσιακό μοντέλο CRYSTALLIUM, με αποκλειστικό κρυστάλλινο καντράν και στρογγυλή κάσα διαμέτρου 48 mm, που ενισχύει και αναδεικνύει το μοτίβο ιστού αράχνης στο καντράν, απέσπασε το διεθνές βραβείο “red dot design award” για το καλύτερο σχέδιο προϊόντος 2013.

More Stories
Δείτε το Harry Winston Histoire De Tourbillon 3 σε λειτουργία