Entry level Outdoor ρολόι από την Casio

H Casio, πριν από λίγο καιρό είχε παρουσιάσει τη ναυαρχίδα των ρολογιών περιπέτειας Pro Trek PRW-3000-1. Τώρα αποκαλύπτει το entry level μοντέλο της σειράς, το Pro Trek PRG 270. 

Πρόκειται για ένα μοντέλο που είναι επίσης εξοπλισμένο με τον τριπλό αισθητήρα V3. Οι διαστάσεις του είναι 54,6×14,4 mm και το βάρος του 67 γραμμάρια. Είναι εφοδιασμένο με ψηφιακή πυξίδα, αλτίμετρο, βαρόμετρο και θερμόμετρο. Προσφέρει επίσης, όλες τις γνωστές λειτουργίες ενός ψηφιακού ρολογιού, όπως είναι η παγκόσμια ώρα, ο χρονογράφος, η αντίστροφη μέτρηση, το ξυπνητήρι, το διηνεκές ημερολόγιο, η ώρα δύσης και ανατολής. 

Όλες οι πληροφορίες είναι άμεσα διαθέσιμες στον κάτοχό του με το πάτημα ενός πλήκτρου, ενώ η τεχνολογία V3 Triple Sensor εγγυάται ότι όλες οι μετρήσεις θα γίνονται με ταχύτητα και ακρίβεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πυξίδα δείχνει σταθερή μέτρηση για 60 δευτερόλεπτα, ενώ η μέτρηση υψομέτρου γίνεται με ακρίβεια ενός μέτρου. Σε περίπτωση που το βαρομετρικό χαμηλό πέσει απότομα, το ρολόι μπορεί να ενεργοποιήσει μία ηχητική ειδοποίηση. 

Όπως και άλλα outdoor μοντέλα της Casio, το μοντέλο PRG270 είναι αδιάβροχο μέχρι και τα 100 μέτρα βάθους, ενώ αντλεί ενέργεια από τον Ήλιο. Ενδεικτικά η τιμή του στις ΗΠΑ ανέρχεται σε 180 δολάρια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο παρουσίασης του ρολογιού.

More Stories
H F.P. Journe πλειοδότησε ένα μοναδικό κομμάτι για καλό σκοπό