Ένα smartwatch για την υγεία σας

Το Wellograph είναι ένα ρολόι με διττό χαρακτήρα, καθώς είναι κατά ένα μέρος smartWatch και κατά ένα άλλο ένα εργαλείο για να φροντίσει την υγεία σας. 

Η συσκευή αυτή έχει εικόνα που μπορεί να σταθεί σε μία επίσημη κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να λειτουργήσει ως ένα activity tracker, δηλαδή μία συσκευή που καταγράφει τον καρδιακό σας ρυθμό και τα στατιστικά της προπόνησής σας ή του τρεξίματος. 

Θα το δούμε αναλυτικότερα στο Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο του 2014. Θα λειτουργεί από μόνο του ως ένα εργαλείο για την γυμναστική σας, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να συνδεθεί τόσο με Android όσο και με iOS συσκευές μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth 4.0.

Η οθόνη του είναι διαγωνίου 1,26 ίντσας, τεχνολογίας LCD, η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει διαστάσεις 42x32x12.5 mm. Φορτίζει μέσω USB, ζυγίζει 55 γραμμάρια και η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 4 μηνών. Φορά λουράκι από γνήσιο δέρμα. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα. 

Η τιμή του στις ΗΠΑ υπολογίζεται στα 300 δολάρια, ενώ υπάρχει και ένα preview video για τις λειτουργίες του, το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. 

More Stories
Zenith Pilot Montre d’Aeronef Type 20 GMT