Ένα λουράκι μετατρέπει κάθε ρολόι σε smartwatch

Την Kairos την γνωρίσαμε και στο παρελθόν με την πρόταση δημιουργίας ενός smartWatch, αλλά τώρα έχει μία πρόταση για το πώς θα μετατρέψει το κάθε ρολόι σε smartWatch. 

Η φιλοσοφία της είναι ότι μπορεί να αλλάξει κανείς απλώς και μόνο το λουράκι του οποιουδήποτε ρολογιού του και με αυτόν τον τρόπο θα έχει ένα smartWatch. Το λουράκι της Kairos ονομάζεται T-Band και θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, οι οποίες θα διαφοροποιούνται ως προς την οθόνη που τα συνοδεύει. 

Μαζί με την οθόνη, θα υπάρχει ένας αισθητήρας κίνησης τριών διαστάσεων, αισθητήρας μέτρησης καρδιακού ρυθμού και αισθητήρας μέτρησης πίεσης. Τα τρία μοντέλα θα είναι το Kairos T-Band ND που δεν θα έχει οθόνη, το T-Band HD με οθόνη που δεν θα φαίνεται παρά μόνο όταν λειτουργεί και το μοντέλο T-Band OD με οθόνη OLED. Το λουράκι έχει την δική του μπαταρία 250 mAh, που του προσφέρει αυτονομία από 3 έως 10 ημέρες, ενώ θα συνοδεύεται και από ένα ωραίο αξεσουάρ που θα επιτρέπει την φόρτισή τόσο του T-Band όσο και του αυτόματου ρολογιού με την περιστροφή. 

Το Kairos T-Band θα έχει ένα custom λειτουργικό σύστημα στην αρχή, αλλά αργότερα θα αποκτήσει το Android Wear, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το A Blog To Watch. Η εταιρεία θα ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου 2014 την διάθεση του T-Band στο πλαίσιο καμπάνιας στο Indiegogo σε τιμές που θα ξεκινούν από τα 149 δολάρια περίπου. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια μόλις ξεκινήσει στο www.kairosband.com. 

More Stories
Tα επετειακά Grande Seconde Moon της Jaquet Droz