Ένα καταδυτικό smartwatch

To Seabear H3 είναι ένα ολοκληρωμένο smartWatch που απευθύνεται σε όσους αγαπούν τις καταδύσεις και θέλουν να έχουν έναν ολοκληρωμένο υπολογιστή στον καρπό τους.

Αυτό είναι το πρώτο smartWatch που είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη τεχνολογίας OLED διαγωνίου 1,7 ιντσών, ενώ η συσκευή είναι εξοπλισμένη με microcontroller 32 bit. Ένας αισθητήρας 24 bit μετρά το βάθος και το ύψος, ενώ υπάρχει και μία ψηφιακή πυξίδα τριών αξόνων για προσανατολισμό τόσο στην θάλασσα όσο και στο έδαφος.

Το Seabear H3 έχει εσωτερική μνήμη 32 MB, ενώ η κάσα είναι τετράγωνη, κατασκευασμένη από ατσάλι, με κρύσταλλο ζαφειριού. Το ρολόι μπορεί να λειτουργεί μέχρι και σε βάθος 130 μέτρων, ενώ μπορεί να δείχνει τις ενδείξεις του μέχρι και σε υψόμετρο 10.000 μέτρων πάνω από το έδαφος.

Στο εσωτερικό του smartWatch υπάρχει μπαταρία 400 mAh, η οποία μπορεί να φορτίζει μέσω USB. Υπάρχει και συνδεσιμότητα Near Field Communication (NFC) για ακόμα πιο εύκολη επικοινωνία με αρκετές άλλες συσκευές. Οι ενδεικτικές τιμές πώλησης του νέου μοντέλου αναμένεται να είναι 790 ευρώ για την πιο απλή έκδοση και 990 ευρώ για την πιο πλούσια.

Μπορείτε να το δείτε και στο ακόλουθο βίντεο.

More Stories
To πρώτο smartwatch για πιλότους από την Breitling