Είστε έτοιμοι για το πιο πολύπλοκο ρολόι στον κόσμο;

H Vacheron Constantin βάζει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών όλων των φίλων της Υψηλής Ωρολογοποιίας, καθώς υπόσχεται να παρουσιάσει το πιο πολύπλοκο ρολόι στον κόσμο.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου 2015, στην Γενεύη, στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 260 ετών ιστορίας της Vacheron Constantin. Η εταιρεία, σύμφωνα με το WatchTime, έχει ήδη δώσει κάποιες πληροφορίες για το νέο μοντέλο της, χωρίς να αποκαλύπτει πολλά.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το μηχανικό ρολόι που ετοιμάζει, θα έχει δύο καντράν, ενώ τρεις ωρολογοποιοί της εργάστηκαν πάνω του επί 8 συναπτά έτη. Ο μηχανισμός του δεν μοιάζει με κανένα που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα και αναμένεται να ερεθίζει τον ενδιαφέρον των connoisseurs.

Σύμφωνα και πάλι με το WatchTime, στο ρολόι θα υπάρχει ένας διπλός μηχανισμός για το διηνεκές ημερολόγιο, με τον έναν να δείχνει το παραδοσιακό Γρηγοριανό ημερολόγιο και ο άλλος το ημερολόγιο ISO Business 8601. Θα υπάρχουν ενδείξεις ζωδιακού κύκλου, τις εποχές, ενώ ένας από τους ομόκεντρους κύκλους στο καντράν θα παρουσιάζει τον μήνα και την ημερομηνία. Οι εκτιμήσεις μιλούν για περισσότερα από 16 complications στο νέο caliber.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και όλοι αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον νέες πληροφορίες για το τι μας ετοιμάζει η Vacheron Constantin.

More Stories
ChronosPlus HowTo: Γυμναστική με το Gear Fit