Δύο νέα μοντέλα της Urwerk σε βίντεο

H Urwerk μας παρουσιάζει δύο από τα νέα της μοντέλα το καθένα σε ένα δικό του βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος αυτού του post. 

Στο πρώτο βίντεο μπορείτε να δείτε το Urwerk UR-105M με την κάσα του που θυμίζει μία κανονική ασπίδα από τιτάνιο και ατσάλι. Ο μηχανισμός UR 5.01 κουρδίζει στο χέρι, εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα και έχει 38 Λίθους, με power reserve 42 ώρες. Υποστηρίζει ώρες, λεπτά και μέτρηση κάθε δέκα δευτερολέπτων. 

Το δεύτερο ρολόι που μπορείτε να δείτε στο δεύτερο βίντεο είναι το Urwerk UR-1001 Zeit, το οποίο έχει τον μηχανισμό UR 10.01, με κούρδισμα στο χέρι, 51 λίθους, συχνότητα λειτουργίας τα 4 Hz, με power reserve 39 ώρες. Το ρολόι αυτό υποστηρίζει ώρες, retrograde ένδειξη των λεπτών, περιστρεφόμενο ημερολόγιο, ένδειξη ημέρας και νύχτας, ένδειξη power reserve και δευτερολεπτων. Στο πίσω μέρος της κάσας του έχει μία ένδειξη “αλλαγής λαδιών” η οποία μετρά ουσιαστικά 5 έτη, μαζί με running-time ενδειξη για 100 χρόνια, και γραμμική running-time ένδειξη για 1,000 χρόνια. 

 

More Stories
H Glashutte Original στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου