Breitling Χ Vassilis Zoulias for Elpida Group

Για να στηρίξει την επιτροπή Elpida Youth, η Breitling συμμετείχε στο fashion show του Βασίλη Ζούλια στις 20 Ιουνίου

 

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στα πλαίσια του Athens Exclusive Designers Week, πραγματοποιήθηκε το Fashion show του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου, στον ιστορικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Οι διαχρονικές δημιουργίες των σχεδιαστών αφορούσαν τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022. Στην επιτυχημένη συνταγή προστέθηκε η Breitling, ντύνοντας τους καρπούς των μοντέλων με ρολόγια από τις πιο αγαπητές συλλογές της: ChronomatNavitimer και Super Ocean Heritage. 

Περισότεροι από 150 καλεσμένοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Σωματείο «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», με επιτημη καλεσμένη την Αριάνα Ροκφέλερ. Το show υιοθέτησε μια modern-retro αισθητική, εμπνευσμένη από την γοητεία επιφανών γυναικών της Ευρώπης και της Αμερικής που ο Τρούμαν Καπότε είχε ονομάσει Swans.

Στην πασαρέλα ελαμψαν οι Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Αναστασία Περράκη, Έστερ Μαστρόγιαννη αλλά
και η Γαία Μερκούρη, φορώντας ασπρόμαυρες δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, συνδυασμένες με κομψά Breitling διαμέτρου 35, 36 και 38mm, κατασκευασμένα από χρυσό 18Κ και διακοσμημένα με διαμπάντια και mother of pearl, αλλά και πιο σπορ επιλογές από ατσάλι, συνδυασμένο με μπρασελέ ή λουράκι από rubber.

Περισσότερα για τη μάρκα εδώ.

More Stories
Ο τυχερός Λαγός της Baume & Mercier