Δρομολόγιο της Delta από Αθήνα-Νέα Υόρκη

Η Delta Air Lines επαναφέρει τo θερινό εποχιακό δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας/ Νέας Υόρκης, από τις 18 Μα?ου 2014. Η απευθείας σύνδεση θα πραγματοποιείται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, με αεροσκάφος Airbus A330-300, χωρητικότητας 292 θέσεων, σε συνεργασία με τους εταίρους της, Air France, KLM και Alitalia.

Το θερινό πρόγραμμα απευθείας πτήσεων της Delta μεταξύ Αθήνας- Νέας Υόρκης/ JFK έχει ως εξής:

Αρ. Πτήσης

Αναχώρηση

Άφιξη

DL0263

Αθήνα (ATH) 11:35 π.μ.

Νέα Υόρκη (JFK) 3:14 μ.μ.

DL0262

Νέα Υόρκη (JFK) 4:20 μ.μ.

Αθήνα (ATH)

09:15 π.μ. (+επόμενη ημέρα)

 

Η πτήση της Delta από την Αθήνα θα προσφέρει 33 καθίσματα στη BusinessElite που μετατρέπονται σε πλήρως οριζόντια κρεβάτια. Κάθε κάθισμα που είναι στραμμένο προς τα μπροστά, μετατρέπεται σε επίπεδο κρεβάτι 180 μοιρών και παρέχει άμεση πρόσβαση στο διάδρομο, με διαμόρφωση καθισμάτων στην καμπίνα 1x2x1. Μεταξύ άλλων καινοτόμων υπηρεσιών, που θα προσφέρονται σε όλες τις διεθνείς πτήσεις της Delta, συμπεριλαμβάνεται η επέκταση της υπηρεσίας ασύρματου ιντερνέτ (Wi-Fi) μέχρι το τέλος του 2015.

Παράλληλα, οι επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, θα επωφεληθούν από το νέο Terminal 4 της Delta, το οποίο αποτελεί μέρος ενός επενδυτικού προγράμματος ύψους 1,4 δισ. δολ. που αφορά στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου διεθνούς αεροδρομίου, τόσο σε τεχνολογία όσο και σε κτιριακή υποδομή. Ένα από τα μεγαλύτερα terminals στη Βόρεια Αμερική, το Terminal 4 προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα εξαιρετικά ευρύχωρο περιβάλλον, με μεγάλη ποικιλία καταστημάτων και εστιατορίων. Για τους πελάτες της BusinessElite, το Delta Sky Club στο Terminal 4 διαθέτει το Sky Deck – μία βεράντα εξωτερικού χώρου, που εξασφαλίζει ανεπανάληπτη θέα προς το διάδρομο του αεροδρομίου.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με το απευθείας δρομολόγιο της Delta προς Νέα Υόρκη – JFK, μπορούν να συμβουλευτούν τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, να καλέσουν στο τμήμα κρατήσεων της Delta στο 14654 ή να επισκεφτούν το www.delta.com

The premium watch magazine

More Stories
Montblanc: 1858 Iced Sea Automatic Date