Corum Golden Bridge Tourbillon Panoramique

O θρύλος λέει ότι οι πρώτοι ωρολογοποιοί που εγκατέλειψαν τη Φύση και τις γεωργικές εργασίες προκειμένου να αφιερωθούν στην κατασκευή αντικειμένων μέτρησης του χρόνου, άντλησαν έμπνευση και ιδέες για να φτιάξουν τα γρανάζια των μηχανισμών από τις χιονονιφάδες. Το Corum Golden Bridge Tourbillon Panoramique θεωρείται πως είναι ένα από αυτά τα ρολόγια που κάνουν το θρύλο να μοιάζει πραγματικότητα.

Η κάσα σχήματος tonneau φιλοξενεί έναν εντυπωσιακό Skeleton ωρολογιακό μηχανισμό, ορατό από διάφορες οπτικές γωνίες που μοιάζει σαν να μετατρέπεται σε show η διαδικασία μέτρησης του χρόνου. Το Flying Tourbillon συντελεί στην ολοκλήρωση του εντυπωσιασμού όσων ρίξουν ακόμα και μια φευγαλέα ματιά στον μηχανισμό αυτό. 

Ο μηχανισμός CO 100 εκτελεί 21.600 ταλαντώσεις την ώρα, με power reserve 90 ώρες, έχοντας χειροκίνητο κούρδισμα. Η κάσα είναι από ροζ χρυσό και φορά δερμάτινο λουράκι. Υποστηρίζει ώρα και λεπτά, ενώ αντέχει μέχρι και σε 30 μέτρα βάθος. Το ρολόι αυτό θα είναι εξαιρετικά περιορισμένης κυκλοφορίας, πέντε μόλις κομματιών. 

More Stories
Η Jaeger-LeCoultre ανοίγει το Maison d’Antoine