Casio Pro Trek PRW-5100-1ER

To Casio Pro Trek είναι ένα ρολόι που καλό είναι να συνοδεύει όλους όσους ανεβαίνουν σε βουνά είτε κάνοντας το χόμπι τους, είτε ως ορειβάτες, καθώς μετρά το υψόμετρο της κάθε σχοινιάς και υπολογίζει το σύνολο του υψομέτρου που έχει ανέβει ο κάτοχός του. 

Έχει εξαιρετική αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες και μπορεί να φωτίσει ανάλογα με τις συνθήκες. Εκτός από το απαραίτητο χρονόμετρο, έχει ηλιακό κύτταρο για να φορτίζει από τον ήλιο, δείχνει τη σωστή ώρα όπου και αν βρίσκεστε, ρυθμίζοντας αυτόματα τη θερινή και τη χειμερινή ώρα, ενώ δεν του λείπει και η ψηφιακή πυξίδα. 

Ένας αισθητήρας πίεσης ανιχνεύει τις αλλαγές στην πίεση του αέρα και μετατρέπει το αποτέλεσμα σε μέτρηση υψομέτρου μέχρι και τα 10.000 μέτρα. Ανάμεσα στις πολλαπλές λειτουργίες του αξίζει να σημειωθεί ότι έχει βαρόμετρο, θερμόμετρο, παγκόσμια ώρα, αυτόματο ημερολόγιο και λειτουργία αυτόματης ρύθμισης της ώρας. 

Είναι κατασκευασμένο από σκληρό, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ορυκτό κρύσταλλο, ενώ η κάσα του είναι κατασκευασμένη από ρητίνη, όπως και το λουράκι του. Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. 

Ακολουθεί ένα unboxing βίντεο για το ρολόι από το CasioWatchesBG.

More Stories
Το νέο hit του DJ Steve Aoki είναι ένα Βvlgari Aluminium με την υπογραφή του