Breitling Aerospace Evo

Ένα από τα αγαπημένα ρολόγια των φίλων της αεροπορίας, αλλά και όσων αγαπούν την περιπέτεια και τις outdoor δραστηριότητες επιστρέφει στη νεότερη εκδοχή του. 

Το Breitling Aerospace Evo, παραμένει ένας πολυλειτουργικός χρονογράφος με πιο δυναμικό στιλ και αρκετές τεχνικές βελτιώσεις που το καθιστούν εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στο χέρι ενός δραστήριου ατόμου. Από το 1985 που πρωτοπαρουσιάστηκε μέχρι σήμερα παραμένει ψηλά στο wish list των φίλων της περιπέτειας. 

Στο εσωτερικό του υπάρχει ο μηχανισμός Breitling 79, ο οποίος είναι SuperQuartz και προσφέρει 10 φορές μεγαλύτερη ακρίβεια από έναν Quartz μηχανισμό, ενώ φέρει και πιστοποίηση χρονομέτρου. Με μία απλή περιστροφή, πίεση ή τράβηγμα της κορώνας γίνονται όλες οι λειτουργίες του. Έχει χρονογράφο με ακρίβεια στο 1/100 του δευτερολέπτου, αντίστροφη μέτρηση, δεύτερη χρονική ζώνη, ξυπνητήρι, ηχητική λειτουργία ως minute repeater και οπίσθιο φωτισμό NVG για την οθόνη στο καντράν του. Κεντρικά υποστηρίζει ώρα και λεπτά, ενώ από κάτω έχει μία ψηφιακή οθόνη LCD για όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες. 

Η κάσα έχει διάμετρο 43 mm και είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, με το πίσω μέρος της να έχει κλίμακες μετατροπής στο αγγλοσαξωνικό και το μετρικό σύστημα. Εμπρός, έχει περιστρεφόμενη στεφάνη. Είναι διαθέσιμο σε τρία καντράν, μαύρου, μπλε και γκρι χρώματος, ενώ μπορεί να φορά μπρασελέ, δερμάτινο λουράκι ή rubber. Είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. 

More Stories
Ένα ολόκληρο smartphone στον καρπό