Οι νέοι χρονογράφοι Formula 1 της TAG Heuer

Η συλλογή Formula 1 της TAG Heuer εμπλουτίζεται με μια τριάδα χρονογράφων σε έντονο πράσινο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα

Η TAG Heuer ανανεώνει την δημοφιλή της συλλογή Formula 1 με τρία μοντέλα σε ζωηρές αποχρώσεις, που θυμίζουν πίστες αγώνων ταχύτητας: πράσινο, κίτρινο και κόκκινο. Τα ρολόγια  έρχονται με αξιόπιστο μηχανισμό quartz και αποτυπώνουν το πνεύμα των πρώτων ρολογιών της σειράς Formula 1, αυτό της δεκαετίας του ’80.

Οι πιο πρόσφατες δημιουργίες εκφράζουν την αγάπη της TAG Heuer για την ταχύτητα, τη αδρεναλίνη και το θαρραλέο σχεδιασμό. Τα τρία χρώματα, πράσινο, κίτρινο και κόκκινο, είναι κλασικά χρώματα του κόσμου του μηχανοκίνητου αθλητισμού εδώ και δεκαετίες και κουβαλούν την κληρονομιά των αγωνιστικών στολών που φορούσαν οι οδηγοί στα χρόνια του μεσοπολέμου και που κυριαρχούσαν στις πίστες ως τη δεκαετία του ’70, αλλά υπάρχουν παντού και σήμερα στα διάφορα σύμβολα, στις σημαίες και τις στολές των ομάδων.

Τα μοντέλα έρχονται με κάσα διαμέτρου 43 mm από ατσάλι, η οποία διαθέτει δύο μπουτόν στο 2 και το 4 , στεφάνη επίσης από ατσάλι με μαύρη επίστρωση PVD και ταχυμετρική κλίμακα. Το πίσω μέρος της φέρει το μοτίβο της καρό σημαίας, εμβληματικό σύμβολο της ολοκλήρωσης του αγώνα.

Η κάσα φιλοξενεί τα φωτεινά καντράν με εφέ sunray και με τρία υποκαντράν για να διαβάζονται οι ενδείξεις του χρονογράφου. Το παράθυρο της ημερομηνίας έχει τοποθετηθεί με κλίση στο 4, ενώ οι δείκτες είναι επιστρωμένοι με λευκό Super-LumiNova® για μέγιστη ευκρίνεια ακόμη και σε ψηλές ταχύτητες.

More Stories
To νέο Tonda Automatic της Parmigiani Fleurier